Pablo 1965 Napisano Octobar 17, 2014 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Procurela je informacija da Yamaha sprema novi model, recimo da bi oznaka mogla da mu bude MT-09, posto deluje da je to trocilindras. Kako vam se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan yamahin odgovor na versysa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Octobar 17, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan MT-09 već postoji - to je aktuelan model. Ovo što je Pablo postavio mi liči na nekog naslednika TDM-a. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 17, 2014 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. Vidim da se na netu spekulise da ce naziv biti 'FJ-09' ili mozda 'MT-09X' ili nesto slicno... Deluje kao vrlo zanimljiv model definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo novija verzija MT trebalo bi da bude neki drugi broj umesto 09. Da je naslednik TDMa neverujem, ako se nevaram proizvodnja TDM 900 prekinuta pre dve godine sada bi mogi ocekivati neki TDM 1000 - 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je novi TDM a platforma agregat geometrija sasija sve je od mt-a9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 17, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo lici na nekog naslednika fazer-a ali vidi se na slici da nosi neki FJ- oznaku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan yamahin skup odgovor na versysa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sada opet gledam sliku i definitivno sam siguran da je ovo yamahin odgovor na versysa- i da ce ovaj motor biti okrenut tom pravcu, nisam u pocetku obratio paznju na stitnike na kormanu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sada opet gledam sliku i definitivno sam siguran da je ovo yamahin odgovor na versysa- i da ce ovaj motor biti okrenut tom pravcu, nisam u pocetku obratio paznju na stitnike na kormanu . Jamaha ima u ponudi M T 07 paralelni tvin i o n bi se eventualno m ogo uporedjivati sa Versusom....MT 09 IMA 3 cilindra i 115 konja valjda i prilicno je ozbiljniji motor od Versusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan FJ-09 Црвена варијанта http://www.nieuwsmot...maha-mt-09.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15091 Napisano Octobar 17, 2014 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi novi modeli,nista upecatljivo,nista specificno svi lice jedan na drugi i bez oznaka nebi pogodio ni marku a kamoli model i mislim da tu malo gube dusu,OK stvar ukusa a o ukusu se ne raspravlja,samo mi nekao zao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Octobar 18, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sada opet gledam sliku i definitivno sam siguran da je ovo yamahin odgovor na versysa- i da ce ovaj motor biti okrenut tom pravcu, nisam u pocetku obratio paznju na stitnike na kormanu . Jamaha ima u ponudi M T 07 paralelni tvin i o n bi se eventualno m ogo uporedjivati sa Versusom....MT 09 IMA 3 cilindra i 115 konja valjda i prilicno je ozbiljniji motor od Versusa. Misli se na Versysa 1000 koji ima 4 cilindra i 120 konja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 18, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je pre imala bolji dizajn. Kolju motore sa farovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Bice i to pod oznakom MT-09M . isti motor kao i MT-09 samo sa poluoklopom . Naslednik TDM-a 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 18, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Even More Photos of the 2015 Yamaha FJ-09 Leak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 18, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne postavise iza sedista neki nosac na koji bi mogao da se postavi top-case? Inace, lepo izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 4, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ime mu je Tracer! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Novembar 4, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pri eventualnoj kupovini odma led zmigavce naruciti jer ovi iz 2004 vise nisu aktuelni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Novembar 4, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sad se pitam sta i kakva razlika treba da bude da bi izabrao jedan od ova dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 4, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo levo je kantasaki, a ovo desno sintisajzer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 4, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sad se pitam sta i kakva razlika treba da bude da bi izabrao jedan od ova dva? A mozes tu komotno da dodas i BMW S1000XR, (ne mogu sad da ubacim sliku jer se javljam sa nekog tableta, pa se ne snalazim) nema bas neke razlike. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 16, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=tH5swZBXPaM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 16, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo levo je kantasaki, a ovo desno sintisajzer Pausalna ocena i pokusaj posramljivanja i omalovazavanja Kawasakija i Yamahe su blago receno neprikladne i price od i za neznalice ...sto jos jednom dokazuje da su vecinom vozaci bmw sektasi i ponizavaju sve osim navedenog...imao sam par licnih iskustava a i prijatelji takodje tako ... ne pricam rekla kazala ...cast normalnim vlasnicima bmw a .Posto vozim sitisajzr pomno pratim i smejem se beskrajno glupostima koje vidjam za bmw motocikle. Ovaj motocikl je pod imenom FJ09Tracer...inace identican ram ogibljenje agregat sa 115ks kao i MT09.Posto mi je drugar vlasnik MT09 a i vlasnik Barel Yamahe a i zanima me motor da ga kupim detaljno sam se nacitao i informisao o njemu.Izuzetnih voznih osobina.vrhunske kocnice zadnja guma je 180 sto ide ka klasicnom Sport Tureru...kontrola proklizavanja ...abs...modovi voznje i jos po nesto.Sve u svemu veoma se radujem i jedva cekam da ga vidim uzivo i dace Bog kupim.Cena ce mu biti oko 9-9500e 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 18, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam imao prilike da vodim grupu kafe motociklista ...cast par izuzetaka ...uz malo slobodnije voznje ...vlasnici novih gsova sa vodenim hladjenjem koji kako kazu voze sa licnim kartama u zubima sta god to znacilo...nisu se proslavili od Kokinog Broda do Cacka iako su im motori novi i po 35ks jaci....... Pa sam potvrdio vec steceni utisak da... Dzaba siroka ramena ...kad su muda malena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...