wanjamoto 152 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro vožnja u okolini Svrljiga 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Super momci,sve se plasim da ste se lose proveli dobra druzina, i malo blata pa kako moze biti lose... svaka cast, mogli ste da javite, ja sam bio slobodan proslog vikenda ako ste tada isli, wanja ako imas snimak rute zakaci ovde...poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wanjamoto 152 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka slika gde ste u akciji ili samo ove turističke gde pozirate pored motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka slika gde ste u akciji ili samo ove turističke gde pozirate pored motora? Ma znam ja njih to sve foliranti ...i sto je najgore to stalno rade uspentraju se po nekim vukojebinama i onda se slikaju ...cisti pozeri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nisam mislio u tom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično! Šteta je samo za one koji nisu bili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wanjamoto 152 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo radi bioskop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan falio vam cica Toma svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije bio cica sa yamahom dt onda kao da nije bilo:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cica klao svinju pa nije mogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan Super momci,sve se plasim da ste se lose proveli dobra druzina, i malo blata pa kako moze biti lose... svaka cast, mogli ste da javite, ja sam bio slobodan proslog vikenda ako ste tada isli, wanja ako imas snimak rute zakaci ovde...poz Evo poziva,gledaćemo u nedelju opet da idemo,ko želi dobrodošo je! Ali sad biće malo teža staza i ko sme i ume izvolte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki track log? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wanjamoto 152 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki track log? Stavljeno u temu Track Log... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kad će sledeća Rašidijada? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kad će sledeća Rašidijada? Trebalo bi sad u subotu da izvozimo neka brdasca na potezu od Svrljiga ka Sokobanji i ako mozemo da uspemo sto nismo prosli put a to je da nadjemo put preko Device do Dokobanje,,,,ja ga locirao i ucrtao u Garmina a da li je moguce videcemo....aj sa nama ako mozes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kad će sledeća Rašidijada? Trebalo bi sad u subotu da izvozimo neka brdasca na potezu od Svrljiga ka Sokobanji i ako mozemo da uspemo sto nismo prosli put a to je da nadjemo put preko Device do Dokobanje,,,,ja ga locirao i ucrtao u Garmina a da li je moguce videcemo....aj sa nama ako mozes. Ništa od vožnje ovog i sledećeg vikenda zbog privatnih obaveza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Novembar 8, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kad će sledeća Rašidijada? Trebalo bi sad u subotu da izvozimo neka brdasca na potezu od Svrljiga ka Sokobanji i ako mozemo da uspemo sto nismo prosli put a to je da nadjemo put preko Device do Dokobanje,,,,ja ga locirao i ucrtao u Garmina a da li je moguce videcemo....aj sa nama ako mozes. Ništa od vožnje ovog i sledećeg vikenda zbog privatnih obaveza. Misko i ja smo neumorni,svaki vikend vozimo. Mora samo neko oružje da ponesemo da ni ne izedu Vuci po ove Vukojebine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...