Mirkic 267 Napisano Octobar 12, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Potreban mi je km/h za Suzuki GS 500 ali da nije kockasto cudo ko u stojadina vec 2 lepa okrugla (po mogucnosti hromirana/niklovana),ako ne daj sta das,samo da nije kockasto... Nesto ovakovog tipa: I polako sa cene,ovo mi je prvi motor,hajde malo kolegijalnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=motorcycle+chrome+speedometer&catId=0&initiative_id= nadji po zelji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 12, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali sam se nadao necemu polovnom (jeftinijem) Al ako se nema ce se steka za novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...