Pseudonim 147 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Razmišljam da predjem sa zzr600 1994 u odličnom stanju sa 32.000 km na satu na Yamahu YZF 1000r Thunderace, pa vas molim da mi kažete šta dobijam a šta gubim. Za skuplju registraciju znam.U pitanju su ture od 200-500km i povremeni odlazak na more. Takođe može i neki drugi predlog za sport touring mašinu. Ne interesuje me enduro, Strom, TransAlp, TDM, Africa itd. Znači Sport Touring. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Honda CBR600F jedan od najboljih motora za te stvari.Motor moze da se vozi prilicno ostro po krivinama,znaci moze i sport, a prtiom je udobniji od R-ova za duga putovanja i manje zamarajuci polozaj sedenja, znaci moze i touring.E da,600F se pokazao kao jedan od najpouzdanijih Hondinih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan thunderrace je naslednik fzr1000exup, i nikako nije touring, ne kazem da ne moze ali nije za to. naspram zzr600 je dosta tvrdji, i malo tezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 19, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Thunderrace je jedan od najljepsih motora ...ever......ako ti to ista znaci pri odabiru motora........ Ne zna se koja kombilacija boja mu bolje stoji.....al sto sam vidio neku"metalikindigoljubicastu"...brateeeeee..... Tdm ti je cisto "urbani" motor ,jos ako pazaris 900ku sumnjam da ces biti nezadovoljan.......a vjerovatno i udobniji za putovanja od svih kojima je Sport prfiks imenu Tourer....jesenas sam na povratku iz KGa preasao 500km u komadu a ustao samo 5 min. da platim gorivo na OMVu ....toliko o udobnosti... Sto se tice polozaja upravljaca na TRu ...hm nisam siguran da ga neces promjeniti ako zelis na duze ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobijas to sto prelazis na bolji motor, ture sa njim nisu problem, ide odlicno, trosi umereno, lako se vozi. Samo napred ako je cena dobra. Nisi napisao kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dosadašnim odgovorima. Evo još nekih informacija. Putujem sa ženom. Obično na sat vremena napravimo pauzu, znači polažaj nije baš toliko bitan ali naravno da ne treba da bude bas kao gsxr itd. CBR 600f vozio i za dvoje i kofer itd dosta je mali i ovaj koji sam probao f3 je bio prilično tvrd. Mada F4 mi se vec jako dopada ali ga nisam probao. Volim da motor moze dobro da povuce, volim sportsku liniju, ako je motor malo više SPORT nego Touring nije problem. Sediste mi izgleda OK na Thunderace a takođe i za suvozača izgleda ok, naravno drugo je kada se proba. Nisam našao još konkretnu ponudu što se tiče cene, ali najbolje bi bilo da dam zzr i doplatim. Jos konkretinih i specifičnih informacija bi bilo korisno. Hvala vam na brzom odzivu. Evo i jedne sklike iz prošle sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a veliki zzr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam ovde na forumu o ZZR1100 a i sam mislim o njemu sve OK ali estetski mi se ne svidjaju te stare linije, zzr600 mi je dosta lepši. Onaj ko je imao priliku da proba Thunderace ili je čuo nešto od kolega da zameraju ovom motoru, neka kaze koju reč. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec putujes sa zenom i stavljas kofer na motor, onda bi trebao da razmislis i o VFR-u 800 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam Thunderace-a pre par godina. Mislim da je pravi motor za tu svrhu. Ja sdam se ipak odlucio tada za 9-ku, koja je tu negde po nameni, ali ipak jos malo vise sport nego turing. Sto se Yamahe tice, izuzetno udobna pozicija za jedan sportski motor, kako za vozaca tako i suvozaca. Odlicna zastita od vetra, robusna konstrukcija,(imas veliki izbor nosaca kofera i druge touring opreme za nju) kvalitetno ogibljenje i kocnice koje sa lokocom izlaze na kraj sa tezinom i snagom motora. (ako prelazis sa zzr-a ove dve poslednje cinjenice ces sigurno primetiti! ;D) Motor je JAK! (a je?) Salu na stranu, snage uvek imas dovoljno, cak i vise od toga, agregat je dosta prgav ali nece te uplasiti kao R1, nesto zbog vece tezine (koja se, moram da kaze, skoro i ne primeti u voznji), a nesto i zbog pomalo dugackih brzina, kojih, samo da znas ima 5. Nacuo sam da ih bije glas kako je agregat los i voli dosta ulja, (ja sam konkretno odustao o d kupovine ove sto sam provozao jer je pustala dosta ulja na dekli, mislim nije strasno, ali...) Ali korektan primerak, za korektnu cenu mislim da je dobra kupovina, pogotovu za tu namenu koja tebi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Februar 19, 2008 Andragog, 5009 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brate,ja tu nista nebi dirao,sto bi rekao Cola.Motor ti je extra,nabavite sator pa odosmo od 2.5. do 5.5. negde po Srbiji >Poz,NWBB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam na komentarima. Evo slika mašine za koju se interesujem. 2003. godište, ispod 30 000 km. sve u besprekornom stanju, kaže čovek. Prodaje jer hoće da uzme BUSU. Cena 4.500 evra s tim da mozemo još da se dogovorimo oko cene. Za vikend bi trebalo da je vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Opa...odlichno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dobra kao sto na slici izgleda, mislim da vredi tih para sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 20, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan izgleda super ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije posledanja godina proizvodnje 2001? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 21, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije posledanja godina proizvodnje 2001? Ja sam nalazio po stranim oglasima i '02 i '03. Ima sa ovakvim sarama, i belo-crvena kombinacija. http://www.motoscout24.autoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=wokobttgoi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan 2003 je zadnja godina proizvodnje. Raspitao sam se ragistracija za Thunderace je 22.000 dinara a za mog zzr600 je 11.000 dinara, nije bas mala razlika, mislio sam da je razlika oko 50 evra. Ove informacije sam dobio danas u Dunav osiguranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Raspitao sam se ragistracija za Thunderace je 22.000 dinara a za mog zzr600 je 11.000 dinara, nije bas mala razlika, mislio sam da je razlika oko 50 evra. Ove informacije sam dobio danas u Dunav osiguranju. Gde god da pitas dobices istu cenu. Mozda ti negde daju popust 100-200din na tehnicki ali racunaj da je to-to. Cena zadovoljstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda nesto pojevtini u ovoj zemlji ;D ;D ;D..recimo registracija za bajkove :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan tebe verovatno godište zeza, za moju yamahu koja je iste snage za prvu registraciju treba da dam 19000 dinara, sa sve tablicom i saobraćajnom, u delata generali-ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan YZF 1000 Thunderace... svaka čast...izuzetno lep motocikl... Sa prvim zracima sunca, evo ih po gradu... Mnogo je novih, kupljenih tokom zime... ZX 10R, CBR 1000 RR CBR 900 RR itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam svima jos jednom na korisnim odgovorima. U osnovi sam odustao od tog motora, najvise zbog supruge kao suvozaca. Siguran sam da ce vasi odgovori biti od koristi i drugima. Ali izgleda da sam poceo da bolujem od STROMA 650. Idem jos malo da STROMUJEM po forumu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...