RaS 1754 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao nov, juče sam ga video pred poštom. A i momak koji ga prodaje je skroz OK. Ja se nešto ne razumem preterano, ali mogu da ga zamolim za jedan krug pa da ti prenesem utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 750e - 100e registracije ... izgleda sasvim lepo, iako je ruzno slikan. A za te pare, ako nema nekih skrivenih mana ces imati vise nego odlican odnos cena/kvalitet. Kao stariji kolega mogu samo da podrzim ovu trgovinu i smatram da ces se lepo sa njim navozati dok ne napunis godine i steknes kategorije a time i veci izbor. Neka te lepo posluzi ako odes da ga kupis i da se sit navozas sa njim. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao nov, juče sam ga video pred poštom. A i momak koji ga prodaje je skroz OK. Ja se nešto ne razumem preterano, ali mogu da ga zamolim za jedan krug pa da ti prenesem utiske zamoli ga,popricaj malo sa covekom,pogledaj mu tu "skrivenu manu" ako je ima naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan 750e - 100e registracije ... izgleda sasvim lepo, iako je ruzno slikan. A za te pare, ako nema nekih skrivenih mana ces imati vise nego odlican odnos cena/kvalitet. Kao stariji kolega mogu samo da podrzim ovu trgovinu i smatram da ces se lepo sa njim navozati dok ne napunis godine i steknes kategorije a time i veci izbor. Neka te lepo posluzi ako odes da ga kupis i da se sit navozas sa njim. Poz. hvala Savane,i ja se nadam da cu napokon uzeti taj "prvi motor na brzine" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da, imaš ga i ovde u oglasima ,pa možeš da kontaktiraš vlasnika lično i preko foruma Ali probaću ga jedan krug sve jedno, dok je još ovde ... jer ponavljam, motorče je k'o novo, ako budeš došao da ga pogledaš, sigurno ćeš ga i kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna cena 650 - 100! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da, imaš ga i ovde u oglasima ,pa možeš da kontaktiraš vlasnika lično i preko foruma Ali probaću ga jedan krug sve jedno, dok je još ovde ... jer ponavljam, motorče je k'o novo, ako budeš došao da ga pogledaš, sigurno ćeš ga i kupiti pa to je taj hahahaah,pricao sam vec sa vlasnikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 390 Napisano Octobar 20, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi, evo ja da se pojavim Sale me je zvao danas pa smo napravili koji krug zajedno, kasnije ce da iznese utiske vezane za motor... Sta ja mogu da kazem, motor sam uzeo u zameni, kod mene je par meseci ve ali sam ga registrovao pre par dana tek. Trenutno ima oko 3100km na tabli, pali radi ide.. Mane, koji ih nema hehe, odakle da pocnem, salim se, i nema nekih mana, odlican je motor, ako cemo da sitnicarimo da krenemo.... 1. Ima jednu ogrebotinu na blatobranu, slikano sve , slike kasnije... 2. Plocica na prednjoj kocnici se cuje da zvecka preko neravnina, nema uticaja na rad kocnice niti moze bilo kako da napravi problem bilo koje vrste.. Naglasavam da rad kocnice je savrsen, ne blokira tocak i ne skripi. Nema vise, skrivenih mana nema, sto ja znam to sam i rekao.. E sad po koja rec o modelu... Sprint Track, 125cc, 5 brzina, vazdusno hladjena 4t masina. Pali uvek na pola kljuca, kome smeta moze i na kiks Maksimalna brzina do 110km, putna mu najvise prija oko 80 i tada je na 6000 obrtaja... Potrosnja, oko 2,5l. Rezervoar preko 10 litara hvata ali ne znam tacno koliko.. Menjac precizan i lako upada u sve brzine, ima displej gde pokazuje kad je izbacen i u kojoj se trenutno nalazi. Neke fabricke mane koje sam ja do sada primetio i koje su meni zasmetale pri upotrebi motocikla su recimo ta da nosac kofera sluzi za ukras samo, moze da se namontira kofer ali strasno vibrira i poskace preko neravnina, uvija se da kazem leluja.. I iz tog razloga sam namontirao nosac kofera koji dajem uz motor a kome se ne svidja moze da skine i motor ce biti kao na slikama bez istog. Na zalost strasno malo vremena imam za voznju i za majstorije oko motora, pa sam nosac kofera sklapao na brzinu u nedelju prepodne da bih vec posle podne mogao da krenem malo van grada u voznju, iz tog razloga je nosac nedovrsen pa i ne izgleda nesto posebno, planiram da ga sredim ofarbam cim se ukaze malo slobodonngog vremena, opet kazem kome se ne svidja moze da ga skine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 390 Napisano Octobar 20, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan E sad, kupovina motora , kazu slatke muke , ne bih se slozio. Kod nas ljudi imaju obicaj da govore neistinu, da ne kazem da lazu.. Meni je sprint sluzio kao drugi motocikl, ne registrovan, za do prodavnice i po koji krug u okolini, nisam imao nameru da ga registrujem. Kad sam prodao svoj motor resio sam da kupim drugi, vozim samo skutere pa zato sprint nikada nije bio u planu, i krenem prosle nedelje po skuter u Kragujevcu, covek ga nahvalio, daje usmenu garanciju na kilometrazu i legalnost hahaha Kad stigoh skut trokira, ima detonacija u auspunhu, pusta ulje na magnet ma ne daj boze, odmah mi smanji cenu.. Krenem kad sam tu uda pogledam jos jedan, on jos gori, ima tablicu, vlasnik je iz Peci registracija izasle pre par meseci a kaze moze tako da se vozi niko te ne dira kad imas kacigu, kao vredi 1200e a daje mi ga ako sam ozbiljan za 750e, o boze.. Krenem do Cacka da vidim jos jedan, preko telefona sve ok odlican, uzivo procurele viljuske, ventili cukaju ne cujes sebe, na volanu je tezak kao da nema lagere ma sacuvaj boze.. 450 km tog dana Vratim se kuci i sutradan registrujem svog kineza. Zasto ga prodajem kad je tako dobar a? Ne mogu motor da vozim, ne odgovara mi nikako, godinama samo maxi skutere vozim i to je nesto sto mi najvise odgovara. Malo skrenu sa tebe ali ne zamerite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me vlasnik. Al' evo neću da menjam post Pa da, rekao mi je da se čuo sa nekim momkom iz Trstenika Provozao sam se malo na motorčetu, i evo mojih zapažanja. Mašina mirno i lepo radi, motor prav, zdrav ... Meni se jako dopalo što je izuzetno tih, i što nema gotovo nikakvih vibracija u vožnji ... ako hoćeš da se čuje glasnije, moraćeš neki otvoren auspuh da mu nabaviš ... Ja sam tvojih gabarita, i udobno sam se smestio. Lagan je jako, pravo osveženje posle ove kršabe koju vozim Sedište je malo pomereno u nazad, tako da ima mesta za noge čoveka normalne visine, ali zato suvozačca sedi na vrhu repa, pa je najbolje da bude oko 50 +/-5 KG Evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je sada neprijatno sto je vlasnik tu ne,salu na stranu, pricao sam sa covekom,meni taj motor treba za ponekad rekoh vec negde 30 km dnevno,znaci ne svaki dan ali ono 20-ak dana,i uvece za po gradu,i treba da me sluzi barem 3 godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za te pare bolje uzeti Qingqi QM 125 2D koji od njega izgleda mnogo ozbiljnije. Imao sam ga nekad, prezadovoljan bio, koristio mi u studentskim danima jako, mali potrosac a pouzdan jako, 2 diska napred znace puno, USD vile. Jos uvek imam samo reci hvale za taj motor. Trenutno ima 3.vlasnika koji ga i dalje tera, znam da je kod 2. pre godinu dana imao 34.000 km bez ikakvih problema, samo ulje / filteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I kad kupujes konacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan I kad kupujes konacno? Pa na proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 21, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I kad kupujes konacno? Pa na proleće Nisam u toku pa da pitam. Pa sto ne kupuje zimi kada su jeftiniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja, ali eto imam neki utisak da će biti diskusije bar oko još 4-5 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se vozi valjda ? Koliko sam ja ukapirao momku treba prevozno sredstvo. edit: Takashi, 'oćeš da kažeš da sam ja džabe isprobav'o motorče ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Boli te uvo, makar si se provozao za Dž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Octobar 21, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman da se pricom prekrati zimska pauza, pa posle na prolece kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene ponovo i kao sto je neko reko jos jedan motor (hahahah) Sachs x-road 125,dakle covek kaze da nije kinez (i napominje da ih ima mnogo) a da njegov ima deklaraciju da je nemacki,nije hteo da vraca sat 22000 km presao,imao servis prosle godine u maju,i registrovan do maja 2015.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kaži samo gde je da odem da okrenem krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Kaži samo gde je da odem da okrenem krug a daj ne zezajte bree kakav je motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 30, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel Sachs ? Pa kineski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Jel Sachs ? Pa kineski zar sachs nije nemac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 30, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jeste keva al nije cale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...