Tiamat 35 Napisano Octobar 11, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim prekidac stop svetla nozne kocnice, model je F650 '97 godiste, ako ima neko saljite poruku Deo pod brojem 4: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Jel na tvom flisuje ulje ili samo ne radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Octobar 11, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugo, ne radi, rekose mi da moram da menjam prekidac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Moj iskren savet..ne bacaj pare..to crkava kako hoces. Meni je flisovao pa sam zato menjao,covek mi je slao 1po 1 dok ga nisam slagao da radi. Bilo mi zao coveka..3 komada mi poslao ni jedan ne radi. ali bar ne flisuju. Vidjao sam da stavljaju sraf umesto tog prekidaca. Ocigledno je da su napravili gresku neku cim se to tako brzo kvari. Tako da ti je moj savet,da razmislis jos jednom. Ili ako kupujes trazi neku garanciju,makar dok ne probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...