Vule St Pazova 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Stara Pazova (Srbija) Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vule i ovo je moja prica. Pre skoro cetiri godine roditelji su me iznenadili kupivsi mi sasvim slucajno prvi motor. To je bila Yamaha PW 50 imao je kardan najlepsi mali motor koji je stigao samo za mene iz Chikaga.Moja prva voznja je bila luda i nezaboravna. Obzirom da u mom mestu postoji nekekva nazovi offroad staza bez znanja roditelja isao sam svaki dan i vezbao skokove.Prvi skok sam izveo sedeci na motoru I dobio sam jake bolove u kicmi ali to me nije sprecavalo da vezbam i dalje.Vremenom mi je moja Yamaha postala mala i ponovo su me roditelji iznenadili i kupili mi veci motor Tomos sa Yamahinom licencom.On samim tim sto je veci od Yamahe ima lanac vece I jace amortizere ali na zalost nije Yamaha.E sa tom mojom novom krosericom ja sam jedini u gradu neracunam ona kineska govanca.Sa njom ti je burazeru ludo gde sve nisam skakao.Moj najveci skok je bio sa cetiri metra visine iskrivio sam I korman I amortizeri su mi riknuli.Naravno moto servis u nasem gradu mi je izasao u susret moj motor je zivnuo. Proslog leta na Moto skupu u Staroj Pazovi sam predvodio defile I dobio pohvalnicu.Inace sada imam 11 godina I motori su mi hobi.Obozavam skokove motorima.A kada porastem verovatno cu voziti KTM-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vule,dobro nam dosao,,samo nastavi tako i sigurno ces stici do ktm a,,polako pamet u glavu i voznja svaki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vule! Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 18, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, juniore i dobro nam došao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 18, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoshao mladi bajkeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vule ! "Vozi polako da bi vozio dugo"...i uzivao u vetru i slobodi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze i dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vule(ma će te zovem kaskader) dobrodošao mališa.Samo pazi da se nepovrediš ozbiljno,i uvek puna oprema. Još jednom dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DachaNBG 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav Vule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vule! smem li da te zovem mladjani Evel Knievel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao vule i samo polako vezbaj bices jednog dana poznat samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 19, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vule, i ja vozio tomosa ali ctx80 pre petnaestak godina, e gde taj nije mogao da izadje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule St Pazova 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Stara Pazova (Srbija) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vule samo laganica .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ,dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bravo, bravo, bravooooo! samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule St Pazova 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Stara Pazova (Srbija) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da me zoves kako hoces samo nek je biker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...