belacr6 7 Napisano Octobar 7, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege zna li neko nekog majstora ko bi mogo da mi odradi Ixil auspuh ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan po nicku pretpostavljam da si iz bele crkve, kolega andjelo ti je u pljuckometu. svaka preporuka za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene zanima. Preporuka za nekog u BG u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Octobar 8, 2014 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Meni je čuveni "majstor" dEnsi iz Novog Sada čekićem "montirao" lonac a top verovatno šutiro po garaži ulubivši ga; bez otvaranja inox, prohrom auspuh ne može da se ispravi kao što se izvlače udubljenja na auto karoseriji. Anđelo je rekao da bi možda mogao da ga sredi kao i neki momak iz Jagodine recimo al ovog časa nemam kontak pri sebi. Razgovarao sam sa vrhunskim majstorima i svi su me upozorili da uobičajenim metodama mogu samo još više da ga nagrdim. Udubljenje na loncu je pokušao vrhunski limar da nalije i nije uspeo, a on je jedan od retkih koji ume kalajem da gituje auto. Pratim i ja temu a tokom zime ću nastojati da zatrem "trag" debilčini nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo po niku, onda je iz bele crshesti, a ne crkve. Znam ja jednog dobrog u Hagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene zanima. Preporuka za nekog u BG u? shta god mi treba za auspuh provozam se do andjela. Ako cemo po niku, onda je iz bele crshesti, a ne crkve. Znam ja jednog dobrog u Hagu. zajebant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...