to crank 5326 Napisano Octobar 7, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan $#$&*@#!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Krank,WTF? hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan crank je u cudu posto niko ne komentarise smajlije koji su namrgodjeni i aprilia kawasaki proseravanje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 8, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Komemtarisao sam ali su obrisali. Nije imalo veze s temom, valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 8, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan O5 su ti uterali sa rezultatom Inače, mene su žešće smorili sa tim F1 nameštanjem rezultata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 8, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Milione i milione su Aprilia i sponzori stavili u to prvenstvo. A Melandri ih je izradio 3 od 4 puta. Mislim da će na poslednjem vikendu da mu dune motor u warm up-u i neće stići da ga poprave do trke. Da je igrao timski, za šta je plaćen, Guintoli bi sad vodio u prvernstvu. Sem toga ne mora ovako seljački da se propusti timski kolega. Ali opet je to do Aprilie. Trebalo je posle prošlog puta da mu daju motor s kojim ne može da se kvaalifikuje iznad 20-og mesta, ko Honda Biaggi-u kad su rešili da ga pedaliraju. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sto Guintoli nije vozio tako da je bio prvi pa da ovaj ne mora da ga pusta ???? I to ne sad nego od pocetka sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 8, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko j*** Guintolija... smešno mi je kako patuljak kara Apriliju... iznenadio bih se ago ga ne naguze u Qataru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 8, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće. Čuva njemu neko guzicu čim se tako osilio. Kao što je Tardoci čuvao bulju Fabriciu pre par godina dok su obojica bila u Ducatiju pa je ovaj pobedio u Imoli i otkinuo Hagi bitne bodove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 9, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće. Čuva njemu neko guzicu čim se tako osilio. Kao što je Tardoci čuvao bulju Fabriciu pre par godina dok su obojica bila u Ducatiju pa je ovaj pobedio u Imoli i otkinuo Hagi bitne bodove. Ja nisam primetio da je bilo neko direktno naređenje od strane Dukatija na tabli za M. Fabricija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 9, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo priče o tome. A i na poslednjoj trci u Portimao se sećam da je Tardoci zagrlio ovog ludaka kao da ga teši posle izvšenog ubistva za mafiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...