Dzony93 368 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Druze niko te ovde ne laze, ti kao da mislis da su se svi ostali okrenuli protiv tebe da ne uzmes motor...... Dajemo ti savet kako nebi najebo i placao grdne kazne, ostao bez motora i slicno. Ako je imao papire za taj gregat i ako je regularan to bi bilo upisano u saobracajnoj. Ako mozes da proveris da je agregat regularan i prodavac moze da sredi regularno papire onda uzmi, ako ne zaobidji u sirokom luku.... U ostalom pitaj ga jel mozes da odvezes motor sa njim u amss i proveris ako odbija sve ti je jasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pobednicka tema u moru debilnih tema Tastatura sve trpi pa možeš i ti da pišeš šta ti je volja... Ali kad malo bolje sagledam stvari,ja sam debil što sam je uopšte i pokrenuo. Zamolio bi adinistartore ako mogu da obrišu ili zaključaju temu. Pa ili si debil ili imas 10-12 godina pa pitas gluposti. Jel se slazu brojevi na agregatu i u saobracajnoj? Ne slazu se. Jel imas neke papire od tog agregata? Nemas! Na osnovu cega onda da ti mislis da upises taj agregat u saobracajnu? Motor ne mora da bude ukraden da bi bio neregularan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sto si ti zapenio da uzmes srada za 700-800e pa ti svi koji te odvracaju krivi je vec tvoj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Octobar 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nam rekao da li je motor uopšte registrovan ili ako nije kad je zadnji put bio. Znaš li vlasnika sa saobraćajne tj da li možeš doći do njega da se uradi prenos na tebe kad to bude potrebno... možda vlasnik nije živ ili živi recimo u Australiji sad. Moguće je da je ubačen agregat od nekog stranca kojem se ne zna poreklo tj nema papire, nije ukraden i neko je tako vozio jer je imao kombinaciju na tehničkom da motor nije ni video tehnički a registrovan regularno na njegove originalne papire. Kad je neko video da je pandur gledao broj motora na nekom starijem primerku a da su papiri na oko uredu. To je verovatno prolazilo unazad ko zna koliko godina. Sad je na tebi da odlučiš. Vidim da si se opasno zagrejao za ovaj primerak jer je cena povoljna a ide i na rate pa pokušavaš da izbunariš neku kombinaciju da se to legalizuje ali po meni u najavi očekuj skupu igranku ako uopšte može da se sredi. Na kraju poslednja solucija je da kupiš ovde kod nas blok sa papirima, prepakuješ agregat i registruješ ga sa starim ramom i navodno novim agregatom. To je OK varijanta ako znaš da sam prepakuješ ali ako plaćaš majstora za to neće biti jeftino na kraju. I na kraju svi pokušavamo da ti otvorimo oči da vidiš u šta ulaziš i šta te očekuje ako kupiš takav motor. Odluka je na kraju tvoja.Nikom ovde nije krivo pa da ti minira kupovinu već smo dosta videli primera kako su neki prošli sa kupovinom motora koji niisu imali čiste papire. Ti sad malo sedi i oladi glavu pa polako u proveru papira, vlasnika i tek kad to završiš odluči da li kupuješ ili ne. Pre toga nikako, bar bih ja tako uradio da sam na tvom mestu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Danas će mi ovaj moj lik izvijati kada je ko i kako ubacio taj agregat i dali može da se reši ili ne,pa ću javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 6, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dzony93 je sublimirao sve naše namere, niko ovde nije protiv tebe, pokušavamo da ti pomognemo, bez zadnjih namera. Ne shvataj pogrešno savete koje ti dajemo. I ne ljuti se na Gavrolinija, on je stari provokator, bez loših namera. Samo je direktniji i plastičniji u objašnjenjima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je ok.razumem ja sve vas i hvala svima na savetima i odvojenom vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Octobar 7, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan druze ,to sto sam rekao da je 150 e mislio sam na carinjenje,znaci samo proveriti da ne traze agregat kod nas,ali isto i ovi sto uvoze auta provere na granici kod madzara ,i lepo se to plati i imas regularan motor bez sklapanja ,kucanja i ostalih sranja.ja kada sam hteo to da radim bilo je broj agregata,licna karta vlasnika i pare i lepo ne skidas nista i resis.srecno.to ti je to kad je jeftino onda imas seksa oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gdje to treba da se upise taj broj motora? A – registarska oznaka vozila B – datum prve registracije I – datum izdavanja saobraćajne dozvole C.1.1 – prezime vlasnika (firma odnosno naziv za pravna lica) C.1.2 – ime vlasnika C1.3 – prebivalište (sedište) i adresa vlasnika vozila C.3.1 – prezime korisnika vozila (firma odnosno naziv za pravna lica) C.3.2 – ime korisnika vozila C.3.3 – prebivalište (sedište) i adresa korisnika vozila Na poleđini saobraćajne dozvole nalaze se kodirani podaci i to redom na dole:D.1 – marka vozila D.2 – tip vozila D.3 – komercijalna oznaka (model) E – broj šasije F.1 – najveća dozvoljena masa (ovde ubaci link ka pojmovima) G – masa H – važenje registracije (upisuje se datum kada se zamenjuju registarske tablice) K – homologacijska oznaka P.1 – radna zapremina motora P.2 – snaga motora u kW P.3 – vrsta goriva ili pogona Q – odnos snaga/masa u kW/kg (samo za motocikle) S.1 – broj mesta za sedenje uključujući i mesto vozača S.2 – broj mesta za stajanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan A gdje to treba da se upise taj broj motora? Ovde: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ah zo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli venčanica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 8, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan A gdje to treba da se upise taj broj motora? Ovde: nema veze sa temom,al imam pitanje Vidim na screenshot-u da koristis XP,a ujedno i Skype,pa me zanima kako to?Posto meni Skype neradi od poslednjeg updejta ni na XP ni na Symbian telefonu.Pokusao sam i downgrade na prethodnu verziju ,al nemoze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nema veze sa temom,al imam pitanje Vidim na screenshot-u da koristis XP,a ujedno i Skype,pa me zanima kako to?Posto meni Skype neradi od poslednjeg updejta ni na XP ni na Symbian telefonu.Pokusao sam i downgrade na prethodnu verziju ,al nemoze nemam pojma meni rade 2 skyp-a u isto vreme (tj. 2 naloga) zbog posla i nikad nije bilo problema.Probaj da ga deinstaliras kompletnog pa ga opet ga nabaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Octobar 9, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su pisali u ovoj temi,neki od odg.su mi pomogli. Najverovatnije da ću odustati od kupovine ovog motora zbog silnih provera,carina i gluposti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 9, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je to najbolja odluka koju si mogao doneti, jer znam lika iz KG koji je pre dve godine kupio motor sa sličnim problemom i samo ga vozi oko zgrade, jer ništa nije mogao da uradi. Želim ti sreću u kupovini, polako, naćićeš motor koji ti odgovara i prema mogućnostima i prema tvojim zahtevima, ide zima, mnogi motori se prodaju, a malo je kupaca. Pozdrav i svu sreću ti želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...