nikola_bb 19 Napisano Septembar 30, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, imam Hamachi 150 coper ali koliko vidim to je isto sto i kod vas Kinroad 150(ova Hamachi je Makedonski brend). Uglavnom motor je ok, uzeo sam ga sa 1600km i sad imam par pitanja: 1. Imam problem kod prvo palenje, postavim sauh na max motor upali ali kratko i onda gasi. Probao sam i so sauh na sredini i sa skroz dole ali uvek ima problem kad je prvo palenje nije to to, gasi...gushi i tako dalje. Probao sam sa stelovanje ler-a ali opet nije to to. Interesuje me dali je to kod vas tako? I kako da ga resim? 2. Dali mogu da stavim CVT karburator ovi ko na skuter sa membranom i automatski sauh. Pricaju mi da su te karburatore bolje od ovaj? 3. Zelim da malo namalim vibracije od motora, pa mislim da na svi mesta gde se strafi motor ubacim neke kao gumice. E sad kakve gumice da stavim nesto ko podloske gumene? 4. Dali zamenom sajla za kvacila dobio bi se bolje osecaj, bolje rad na rucka za kvacilo?(zato sto kad sam otkacio rucku vidim da bas lako se pritisne kvacilo nije problem, al nekako na rucka je mnogo tvrdo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...