Lolle 0 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna dobrog majstora u Novom Sadu ili u blizini za ditech masine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 23, 2014 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... možda vule marving..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 23, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je ? Novi Sad, blizu sajma, ima kucu-radionicu. Odlican poznavalac, cena malo jaca, ali uvek uradi posao do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Septembar 23, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko bi uzeo,tipa da mii ocisti diznu,usisne lamelice,malo da pogleda oko motora,jer motor konstantno smanjuje svoju krajnju,a masina je okej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 23, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko bi uzeo,tipa da mii ocisti diznu,usisne lamelice,malo da pogleda oko motora,jer motor konstantno smanjuje svoju krajnju,a masina je okej To ti samo on moze reci. Daleko je on od skupog. Ali ako odes 2 puta kod jeftinijeg, kostace te vise nego 1 put kod njega, jer ce on namestiti iz prve i uvek jednom naplacuje, tako da, i da dodje do njegove greske ispravice bez ikakvog dodatnog placanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti treba samo ovo,vecina majstora ce ti reci da to uradis sam.Ako ipak mislis da ti treba majstor koji ce da konstatuje i popravi kvar probaj da se javis ovom. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/7475-paja021/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva (8 godina) znam da u Srbiji ima 3-4 majstora, koji znaju da sa direktnim ubrizgavanjem izađu na kraj...ostalima (bez namere da vređam, ili bilo šta u tom smislu), Pure-jet ili DiTech kad rade, treba im dosta vremena...a za to vreme, urade nekoliko motora sa karbom i sl...često sam popravljao "majstorije", pa mi se kosa dizala...posle nekoliko majstora, i gomile para, preuzeo sam (uspešno) stvar u svoje ruke, obezbedio rezervne delove i sad nema tajni...moj DiTech radi bez greške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...