Lucky Luke 9 Napisano Septembar 20, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ime mi je Jaroslav 34 godina . Motori su moja ljubav, obozavam ih od kako znam za sebe. Odrastao na apen4, odradio jednu lepu preradu (jawa 175 za svoju dusu ), i ponasni vlasnik vec mesec dana kawasaki er 6n . To je to za sada narode . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 21, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANLAV 2 Napisano Octobar 15, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc oko honde cb500 cuje se nesto u kvacilu, mislim da su opruge labave, kada stisnem kvacilo necuje se nista koliko se smije tako voziti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANLAV 2 Napisano Octobar 15, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili ako neko zna oko toga nesto , ja sam ovde nov pa me zanima zna li tko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...