Ferty_ 571 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan GIVI kofer je u totalno ispravnom stanju, bez pukotina i slicnih ostecenja. Uz njega ide skroz nov nosac, nikad koristen i fabricki je zapakovan (videti na slikama). U kompletu je i ergonomski naslon za suvozaca. Brava je ispravna + 2 originalna kljuca. Izuzetno cvrsta kvalitetna plastika! Ni malo se ne savija. Cena 4500din. 065/277-66-66 P.S. Ne znam koliko ima litara...30-32L otprilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan samo za naslon, ako resis da ga prodas posebno ti se javi. poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji mogucnost da se skine. Srafovi ne popustaju ni malo. I ja sam kupio tako silom prilika tako da mora ici u kompletu. Pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Kofer sa naslonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Septembar 27, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Givi kofer je i dalje na prodaju. Dva kljuca, naslon i nekoriscen Kappa nosac u kompletu. 4000din! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...