Jump to content

Moto Zajednica

Izbor cross motora

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Hteo bih da kupim kros oko 600e max 800e sa ili bez papira za voznju samo va puta.Visok sam 164 i imam 18godina zanima me iz iskustava starijih vozaca koji mi motor preporucuju.Uopste mi nije bitna snaga,samo nisam siguran zbog visine koji bi mi bio mali ili veliki.I zanima me jel moze ako se registruje na neki klub da se vozi kros bez papira?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Yamaha Dt 125R

Cross a visok si 164, ja sam visok 170 a kada mi je drug dao Hondu cr 250 da probam to je bilo pravo mucenje masina jaka i visoka jedva sam dohvatio zemlju. Neces moci izvuci ni 20% iz masine ima da te zbaci sa sebe kao nista samo ces se izlomiti neces se ni navozati ko covek, 125 mozda i nekako... Bolje neki enduro za pocetak...

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450

Hteo bih da kupim kros oko 600e max 800e sa ili bez papira za voznju samo va puta.Visok sam 164 i imam 18godina zanima me iz iskustava starijih vozaca koji mi motor preporucuju.Uopste mi nije bitna snaga,samo nisam siguran zbog visine koji bi mi bio mali ili veliki.I zanima me jel moze ako se registruje na neki klub da se vozi kros bez papira?

Suzuki rm 250,90 god uradjena generalna pre mesec dana. Full Kross ,na prodaju

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja