ja69 2 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: tomos automatik a3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima semu kako povezati dc cdi na skuteru ,u velikom sam problemu?U pitanju je Sprint Basic 4T,neko je ranije to prevezivao da bi motor radio sad bih vratio u fabricko stanje kupio sam namotaje al treba mi sema za dc cdi. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Septembar 13, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre ponedeljka ti ne mogu pomoci, ako nadjem semu poslacu ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 13, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovo pomogne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Septembar 16, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uradio, jel si uspeo da se snadjes tj. povezes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ja69 2 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: tomos automatik a3 Prijavi odgovor kao problematičan Moram svaku zicu da propratim jer ovo sto je neko uradio je katastrofa.Sto se tice seme nije problem ukapirao sam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...