feelgod 242 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Prodajem motor u koga sam ulozio u tom momentu sve sto sam imao. Sada radi viseg cila mora ici dalje kao sto bi i ja trebao (odlazak u inostranstvo). Godiste je 1987 ako je to uopste bitno za ovako nesto Kao sto naslov kaze izvorni model je Yamaha SR400 a preradjena je u Flat Tracker. Na njoj je promenjeno jako puno toga tako da bukval nema dinara ulaganja. Registrovana je na moje ime do Februara 2015, presla je 46 hiljada i kusur ali je agregat otvaran i tom su rpilokom zamenjeni svi dihtunzi i gumice ventila posto je sve ostalo bilo u izuzetnom stanju. Od kada je restauriran presao je 1102km jer sam uvek imao jos jedan motor pored njega (sada Super Tenere koja ce nadam se biti uskoro prodata) Posedujem i skoro sve originalne delove koje sam skidao i menjo ih kvalitetnim aftermarket delovima, tako da i to sve ide uz motor. Prerada me ukupno bez registracije i prenosa kostala 1430E ako negoga bude zanimalo moze videti spisak ulaganja od pocetka do kraja. Ja za njega trazim 1500E fixno. 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je neki dinar pa da se dogovorimo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi muski sam se potrudio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 8, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan imao sam priliku da vidim uzivo motor ali i da upoznam i vlasnika naime kod sebe sam radio nosace kofera i tom prilikom upoznao ovog mladog coveka koji me odusevi prvo idejom prerade a zatim odabirom modela ....(cak ni stariji a kamo li mladji bajkeri nisu culi za taj legendarni agregat )....... Verujte mi na rec.....motor je fantasticno odradjen kako tehnicki tako i estetski bez imalo kiceraja Na zalost samo iz jednog jedinog razloga ga nisam odmah kupio a to je zbog licnog hendikepa desne noge ,a motor ima kurblu bas na toj strani ! srecna prodaja i buducem kupcu .....cuvaj ga ......vredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan TI STARIJI KOI NISU CULI ZA SR 400 MISLIM DA NE POSTOJE 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan TI STARIJI KOI NISU CULI ZA SR 400 MISLIM DA NE POSTOJE ima ih .....ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan TO SU ONI KOI SU U 50 TOJ UTRIPOVALI DAIM JE MOTORCIKL VELIKA LJUBAV 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Septembar 15, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni fali jos 19 do tih godina tago da sam na vreme zavoleo motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 16, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Meni fali jos 19 do tih godina tago da sam na vreme zavoleo motore. kao i sve u zivotu......ili volis od prvog trenutka ili ne... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze cerna i nesto nize, imam jos jedan moped a trebalo bi se zeniti pa da ne zafali 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Septembar 27, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Retko kometarisem oglase, ali skidam kapu za motor i sredjivanje! Moje misljenje ako ides u inostranstvo a ostajes na ovom kotinetu idi tamo malo se sredi i prodaj motor tamo mislim da ces dobiti vise od trazenih 1500e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost necu ostati na ovome kontinentu, tako da moj trud ide nekome drugome ako ima zainteresovanih. Hvala ti za svaku rec, ako ne ode uskoro bice reklamni materijal koji ce se moci videti u Chopper Caffee-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Motor je PRELEP!!!!! Ako imas jos fotki pocasti nas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Septembar 28, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nekada i sada Sprema se i filmic pa cete imati malo dodatnog materijala da vidite, kada ce to biti ne zna se jos. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jos uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh cena nije fiksna. Posto sam se skoro prosuo sa Tenerom i prodao u stanju kakvom je bila (za male pare), sada cekaom naplatu stete koju sam prosli put cekao godinu i 4meseca, mogla bi da dodje i neka zamena u pitanje. Odlazak u inostranstvo mi se na zalost odlaze na neko vreme a bez bajka se ziveti ne moze. Treba obici Srbiju uzduz i popreko pre odlaska. Nudite nesto mozda se i dogovorimo, najvise bi vole da to bude neki Naked motor tipa Bandit 1200 ili slicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan refresh za oglas http://motovesti.com/yamaha-sr400-feelgod-flat-tracker/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momcima iz MotoVesti na trudu i zaista lepom clanku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 19, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamena moze za neku enduru u toj ceni, zamena za Bandita vise nije aktuelna :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Decembar 21, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha SR400 -jaše se i dalje,sa malim izmenama(dir.ubrizgavanje....) a i cene je oho.... Opšta tendencija u moto industriji je da motori ponovo počnu ličiti na motore.... 2015 Yamaha SR400 - Totalmotorcycle.com European/UK Specifications/Technical Details UK/European MSRP Price: £9,795.00 GBP (On The Road). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamene za motore mi vise nisu interesantne moze zamena za automobil u istoj ceni. Sada je na satu 1465km eto taman da se zna koliko se prelazilo sa njime . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 6, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa filmom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na cekanju je . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Spravica je i dalje na prodaju ako ima neki autic za ovo malo hladnoce sto je otalo, dobro bi mi dosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...