NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi pioniri... zdravo! Napustam ovaj nas svet, al' vraticu se nadam se jednog dana kad bude bolja finansijska situacija... Da ne kukam dalje Yasmina je 1997 godiste, presla je 54000 km, kod mene je od Avgusta 2010 godine i od tad me verno sluzi.Registrovana je do Juna 2015. Agregat odlican, gume dobre, lanac i lancanici dobri, kofer, uticnica 12v, aftermarket auspuh(Robert Ada) jako lepo se cuje. Pre par dana zamenjeno: kompletno sredjene viljuske(lezaj, semerinzi, novo ulje..), antifriz, kociona tecnost. Motor ima tragova koriscenja i estetskih ostecenja- nista dramaticno. Motor mehanicki apsolutno ispravan ! Novom vlasniku ostaje da se vozi Ako sam nesto izostavio slobodno pitajte. Cena je 1800 evra i podlozna je lepoj korekciji na radost kupca. Malo mi se zuri pa ce i cena biti takva. Da napomenem jos jednom: prodajem Yasminu iskljucivo iz finansijskih razloga tako da mi nikakve zamene ne zavrsavaju posao.... osim zamene za kes. Slobodno zovite, mejlujte, fejsbucite, smsujte sve sto vas zanima. 064/666 3962 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 6, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 'Ај још неке лепе сличке, па да и ми, кибицери, бар паримо очи. Јел' да и код нас је криза, а гледање је права џабана, а и не боли... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazete A da... na motoru je poviseni vizir (Ivan viziri), a uz motor dajem i oridjidji vizir, alat, rezervne svecice, nesto malo spreja za lanac i tako to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 6, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Бога ми лепаааа ... к'о лутка! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo napominju mi drugari da sam zaboravio da naglasim i da je akumuator nov. Hvala drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor ide kompletan alat iz Louisa,set za krpljenje guma (nekoriscen, ali izgleda kao iz drugog svetskog rata posto se tumbao po koferu 4 godine), cerada za pokrivanje, nesto spreja za lanac, set za ciscenje lanca i pola litre prepecenice(ja pek'o licno, sidu leci) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da je prodaja hitna.... 1700 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari , moze popus' ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 13, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kol'ko da stavim cenu... Recite jel malo, jel puno... Znam da je vreme katastrofa, ali..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znas i sam da nisi stavio visoku cenu, nego je jednostavno sad septembar, sam kraj sezone, i jednostavno moras da se strpis i da sacekas da taj neko ko hoce TDM-a vidi tvoj oglas, a onda je posao gotov 99%. Napisi i kada istice registracija, pomoci ce nekome da napravi sopstvenu racunicu. Ja imam (zbog licne radoznalosti) jedno pitanje: sta je ovo crno na bokovima? Nalepnice ili su ofarbani? Pozz i iskreno receno, zelim ti da pre nego sto ga prodas, nadjes neki drugi nacin da namaknes potrebne pare. :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Znas i sam da nisi stavio visoku cenu, nego je jednostavno sad septembar, sam kraj sezone, i jednostavno moras da se strpis i da sacekas da taj neko ko hoce TDM-a vidi tvoj oglas, a onda je posao gotov 99%. Napisi i kada istice registracija, pomoci ce nekome da napravi sopstvenu racunicu. Ja imam (zbog licne radoznalosti) jedno pitanje: sta je ovo crno na bokovima? Nalepnice ili su ofarbani? Pozz i iskreno receno, zelim ti da pre nego sto ga prodas, nadjes neki drugi nacin da namaknes potrebne pare. :zdravo: \Evo na primer ja: U potaji zelim ovakv motocikl, video sam i tvoj oglas, ali imam vec 4 kom dvotockasa u dvoristu. A nista se ne prodaje, tako da za sada samo kibicujem, i eventualno jurim neku zamenu koja bi mi odgovarla, sto kod tebe nije slucaj... JBG!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da bacis 50e da ofarbas prednji oklop u boju ostatka motora i jos 5-10e na nalepnice, mnogo brze ces prodati motor a ulaganje je minimalno, verovatno bi toliko svakako nekom skinuo da dodje da kupi. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan farbane su plastike bocne grebanje, padovi..nije da je motor bio smrskan pa sam ga ja vaskrsao. Prosto svako je padao pa i ja. Hvala Gavro na savetu, na zalost nisam vise u mogucnosti da ulazem u motor. Ko zeli moze ga kupiti za nizu cifru bas iz tog razloga, da ima "lufta" i da ga ofarba ako zeli za razliku u ceni. Ja sam ga ofarbao u crno bilo mi tako lepse. Laki. napisao sam registrovan do Juna 2015. Hvala svakako. I dalje vazi: dogovoricemo se za cifru...razlog prodaje proklete pare.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost zamene mi ne igraju jer se povlacim na neko vreme iz moto sveta...jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite, pogledajte, ponudite pribliznu cifru.... dogovoricemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...