Ninja66 2791 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu Hein Gericke,model All season. Velicina XXL.Meni je velika. Nosena je dva puta,tako da je kao nova. Cena 90 Eur. 063 514 573 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao da probam cini mi se da ce mi biti mala jedino da doletim jedan dan do SM pa da vidim u zadnje vremeti xxl sve neki kineski pa mali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao da probam cini mi se da ce mi biti mala jedino da doletim jedan dan do SM pa da vidim u zadnje vremeti xxl sve neki kineski pa mali Nije ovo domaci Dajneze . Zaista je XXL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao da probam cini mi se da ce mi biti mala jedino da doletim jedan dan do SM pa da vidim u zadnje vremeti xxl sve neki kineski pa mali Znam da ce ti biti taman, ja sam je dobio iz Nemacke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne prodas tamo u utorak sredu dodjem pa da probam i onako nisam daleko 35 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...