Djole Rs 294 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega,svaka ti dala....khm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 12, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo me uvek iznenadi kad neko na ovim prostorima upotrebi rec IZVINI. Mislim da je ovaj vid komunikacije preko potreban za ocuvanje uma i duha.Kad je ljudi koriste,nekako stvaram idealizovanu sliku istih. Svakako nam nedostaje te reci sve vise.Ljudi koji je istinski koriste,meni postaju dragi.O suprotnosti ne bih komentarisao,nemam prava. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 22, 2014 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje:koliko si para imao u dzepu kad ste krenuli a koliko kad ste se vratili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Septembar 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje:koliko si para imao u dzepu kad ste krenuli a koliko kad ste se vratili? i mene ovo interesuje, posto imamo u planu istu voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 22, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli sa 450e - (minus) 20ak e za pun rezervoar na startu,vratili se sa 70e i leima u vrednosto od 15-20e...Sto ispada oko 360e... Nismo nesto mnogo troskarili,hranili se u Lidlu,pili kafe sa automata i mnogo mnogo sokova,piva itd...Nismo mnogo stekali ali nismo ni trosili mnogo,keep it simple,samo osnovno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Posle onog "skuterisanja" nista manje nije ni bilo za ocekivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 24, 2014 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan hvala to je pun odgovor.stavis 500e u dzep i 100% si miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...