Bojan_87 7 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma. Moje ime je Bojan, iz Sapca sam i 87-mo sam godiste. Od motora ne posedujem nista, jer sam trenutno u procesu skupljanja novca za prvu ozbiljnu masinu. Jedino sto ima 2 tocka i vanljudski pogon je Tomos automatik koji sam servisiram i vozim vec vise godina. Oduvek sam gajio ljubav prema motorima, ali mi okolnosti nisu dozvolile da uzivam u njima. Ovaj forum nalazim kao jako edukativan a to mi je preko potrebno u ovakvom momentu. No da ne davim dalje. Svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i ssrecna ti kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...