SHOKLA 1751 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Upravo drugar oglasio. Znam motor, odlican je. Sm i enduro tockovi Leo vinci grmi jezivo plus veliki acerbis plasticni rezerviar. http://www.polovniautomobili.com/oglas5241323/suzuki_dr_650_se/ Dobra ponuda ukoliko nije "ubijen" od voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor bukvalno nije dva tri puta vozen u zadnje tri godine, decko jednostavno nema vremena da vozi. U ostalom ko dodje i vidi sve ce mu biti jasno. Samo acerbisov rezervoar i sm tockovi vrede bar 400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je bas iskocio motor na FB od polovnih automobila reko ajd da postujem, kad ono Gavrolini me pretekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu pokusati da iskombinujem da ga ja uzmem , samo zbog zvuka bih ga kupio :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 5, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ KUPOVATI MOTOR KOJI PALI ISKLJUČIVO NA KURBLU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan U enduro svetu koliko se secam vazi obrnuto. Jer kad crkne akumulator ili alnaser i stojis zaglavljen negde mozes samo da gledas u njega dok sa kurblom nema greske. A koliko se secam ovaj model dr ima alnaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj DR se prodavao za slicnu lovu pre godinu dve http://www.polovniautomobili.com/oglas5241323/suzuki_dr_650_se/ Cudi me da ga jos nije prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratis temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si napisao da ga ne vozi nego mi neobicno da je toliko dugo u oglasima a cena mu je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da nije konstantno u oglasima. Stavio ga je tad jednom , pa je odustao bio od prodaje. Kako god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ KUPOVATI MOTOR KOJI PALI ISKLJUČIVO NA KURBLU! Po meni vazi obrnuto...nemoj kupovati enduro motor koji pali iskljucivo na alnaser... kao sto Gavrolini kaze, ako se zaglavis negde u gudurama do pola motora u blatu i otkaze ti alnaser, bez kurble mozes samo da sednes i da places...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato uzmes motor sa kurblom i anlaserom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 7, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ KUPOVATI MOTOR KOJI PALI ISKLJUČIVO NA KURBLU! Po meni vazi obrnuto...nemoj kupovati enduro motor koji pali iskljucivo na alnaser... kao sto Gavrolini kaze, ako se zaglavis negde u gudurama do pola motora u blatu i otkaze ti alnaser, bez kurble mozes samo da sednes i da places...:-) daaa... kad se zaglaviš sa ribom na DR-u,pa daš joj da dekompresuje a ti kurblaš. Kako sam shvatio momak bi enduro,za makadama i livadice,tipa piknik do rječice. Šuma i hard enduro ga neinteresuju. Taj motor i nije hard enduro. Ali kad se prvi put bude preznojavao pod opremom na sebi pokušavajući da ga upali na vrelom makadamu ili još gore Asfaltu. Sjetiće se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 7, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozda ako ga bude palio rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 8, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ali to je KTM, a evo ima za sve kurblaše koji svoga konja hvale. Samo da se zna,imao kickstart i nikada više sve što sam napisao bilo je isključivo u dobroj namjeri. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A novi vlasnik DR-a bi mogao da se javi, ne trazImo pivo ali bar da cujemo utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mada moze i pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ali to je KTM, a evo ima za sve kurblaše koji svoga konja hvale. Samo da se zna,imao kickstart i nikada više sve što sam napisao bilo je isključivo u dobroj namjeri. pozdrav Opusteno, moj konj pali na dugme... Ali sam imao kurblasa i kad je lepo ustelovan dekompresor pali kako hoces...cak i rukom...mada je to XT 600 bio mozda se on ne racuna Da cujemo novog vlasnika DR-a...bila je super ponuda ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 14, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javi i novi vlasnik, posle tacno nedelju dana Prezadovoljan sam motorom! Mehanicki je u odlicnom stanju. Ima par oziljaka, ali za ovaj tip motora to je i normalno A tu je i cela zima za sredjivanje. Evo jedne slike nastale u toku kupovine: Bice uskoro jos slika i utisaka. A bice i to pivo Obecao sam i rostilj za cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 15, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A evo i fotki od juce, takodje prilikom tovarenja kupljenog bajka: PS. sediste je vec bilo kod Bobana, i odradjeno je EXTRA. Sda je motorce kompletno... @ markulja: Cestitam ti na kupovini. Ja sam, na zalost, u celoj prici bio samo prevoznik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 30, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, koliko moze da se plati original fabricki disk sa dr650se, u odlicnom stanju, presao 12.000km? Treba mi za drugi set tockova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan a ti si taj sto je kupio cetnikov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Decembar 10, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kriv sam Sad polako ide sredjivanje i pripremanje za prve suncane dane. Nego, jel ok cena 30e za original prednji disk u dobom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 10, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo po toj ceni...samo proveri nekako da nije kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Decembar 10, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nikako da proverim, nije mi blizu pa ce morati slanje... Kad ga namontiram pa cu videti da li je kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...