aca-pn 6430 Napisano Avgust 31, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi sajla za km sat, duzine 100cm. Na krajevima ima cetvrtke, tj u presi je napravljena da krajevi budu cetvrtasti. Ko moze da mi napravi takvu sajlu ili ako neko ima visak da mi proda ? Ranije je bio tip u Paracinu koji je radio te sajle, za jedan motor mi je uradio za smesne pare, bila je ista kao original, ali vise nema tih sajli za km sat, pa moram da se snalazim na drugom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde : METALPROIZVOD IZRADA SAJLI I CEVI ZA MOTORNA VOZILA Đoke Mijatovića 26 21000 Novi Sad +381 (021) 419 210 +381 (063) 517 597 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Septembar 1, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pera Sajla Iz Vrnjacke Banje, meni radio za yamahu I pegasa i sa buzirom i bez. KOntak ti je poslat na PP. Mislim da ces morati dimenziju cetvrtke na kraju sajle da mu posaljes. Pozovi se na Zeku sa sivom Apriliom iz Hotela Kralj. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imam od XT600 sajlu brzinomera ako ti nesto znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 1, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ako je 100cm dugacka, znaci mi, zimeri je ako mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 97cm je dugacka sajla...burzir nesto manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi sajla za km sat, duzine 100cm. Na krajevima ima cetvrtke, tj u presi je napravljena da krajevi budu cetvrtasti. Ko moze da mi napravi takvu sajlu ili ako neko ima visak da mi proda ? Ranije je bio tip u Paracinu koji je radio te sajle, za jedan motor mi je uradio za smesne pare, bila je ista kao original, ali vise nema tih sajli za km sat, pa moram da se snalazim na drugom mestu. zamoli čoveka da ti napravi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/17064-moto-oprema-grada-u-ruzveltovoj/ eventualno brzom poštom da ti pošalje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 2, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 97cm je dugacka sajla...burzir nesto manje Ne vredi, kratka je za malo, hvala u svakom slucaju. Poslacu Peri iz V. Banje, sto mi je zeka dao kontakt, pa ce da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 2, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspe tako i moj glas je za Sinišu iz Ruzveltove 0644824642 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda "Boban sajle", BG, Marinkova bara. Koliko znam, prave sta god ti padne na pamet i kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...