Jump to content

Moto Zajednica

Skuter ne prima gas

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 105 postova

Prvo,da se predstavim,Vanja Radivojevic iz Trstenika(ko prolazi,neka svrati na kafu(pivo)) "ponosni"(:neznam:) vlasnik skutera DERBI PREDATOR 50cc.

E,a sad da objasnim a vi dajte svoje misljenje da bi ste mi pomogli,danas je bio MOTO SKUP :nanana:,vozio sam svoj skuter od prilike 80-ak km po trsteniku i okolo,i za filing,defile,i posle defilea,krenem kuci da rucam,ali vidim motor sutca,muci se,i odjednom nece da primi gas i gasi se,kad stajem,NEMA VODE ZA HLADJENJE :staa2:,poslao sam drugove da kupe vodu,i sipao sam,cim sam sipao upalio je,ali sam ga ostavio 10-ak minuta da "povuce tecnost" ,zatim sam upalio i krenuo da vozim,na pocetku gasa super,na polovini ne vuce uopste i na maksimalnom gasu ide.Parkiram ga kuci u nadi da ce veceras da bude bolje,ali posto se motor ohladio,palim ga ja sedam i dajem gas ali nece da krene,dajem do kraja on buuumbuuum i ugasi se i tako nekoliko puta,i eto ga u garazi...

Znaci,ako neko ima iskustva ili predpostavlja sta moze biti PRICAJTE! :zvizduk::zvizduk::zvizduk:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Mislim da ti je otisao dihtung glave pa vuce vodu u cilindar. Nemoj tako voziti, pregrejace se pa moze da zariba a i kompresija ti nije dobra pa se gasi. Rastavi, skini glavu cilindra i proveri dihtung.

• Integrisan, 9664 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Problemi mogu biti odvojeni... Tecnost za hladjenje (koja ne sme biti samo voda vec mix sa antifrizom 50:50, sto zbog vece tacke kljucanja sto zbog inhibitora korozije) moze oticati kroz tehnicku rupu na vodenoj pumpi koja sluzi da "javi|" pustanje pumpe, tj semeringa... Koliko je vode stalo kada si dolivao i koliki je kapacitet pri zameni tecnosti...

Drugo, to sto ne ide kako kazes, vakuum u rezervoaru, proveri odusak. Zaprljan karburator, ili po meni, ovako "na daljinu" naprsla flansa iznedju cilindra i karburatora... Cesto je ne mozes primetiti (naprslinu) dok ne skines...

Pozdrav Nenad.1zdravo.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja