Disko Nindža 10894 Napisano Avgust 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan prodajem prohrom protocni auspuh, radio ga je Andjelo sa foruma, jako je lepo i kvalitetno uradjen i u ocuvanom stanju, ima db-killer prigusivac koji moze da se vadi po zelji, inace auspuh je radjen za Suzuki GSXF 600, pa sam ja kupio i preradio granu za moju Hondu CB 500, tako da moze da se preradi za bilo koji motor. Cena: 40eur ili moze zamena za neki markiran (Givi ,Kappa, Shad..) top case kofer zapremine 46 litara pa na dalje, moze i eventualno sa mojom doplatom ako je neki skuplji kofer u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan To ex Charlijeva grmilica? Ako jeste, potpisujem da se cuje za sve pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10894 Napisano Avgust 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan To ex Charlijeva grmilica? Ako jeste, potpisujem da se cuje za sve pare jeste, Charlijeva ex grmilica, nazalost moramo da se rastanemo, kratak sam sa kintom a treba mi kofer ko lebac, tako da mora auspuh da ide jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 28, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan To ex Charlijeva grmilica? Ako jeste, potpisujem da se cuje za sve pare Na 4 klipa sve ce cuje lepo....na dva u liniji mozes da montiras sta hoces samo drnda...pa i jednoklipac moze da se cuje lepo....e mogu bas da gresim dusu jer i dva u v na coperu mogu jako lepo da se cuju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10894 Napisano Septembar 1, 2014 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan prodato, ode grmilica kolegi mouse-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...