fanky 1011 Napisano Avgust 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima viska, ili mu ne treba, meni bi odgovarala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imma ja cepaj na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 27, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad je već tema otvorena - da ne otvaram drugu - i meni bi trebala jedna manja od 2 - 2,5 KW . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 3-4 kom, ne koriste ih moji jer imamo parno. Videcu sta mogu da vam zavrsim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 27, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu prevoz u BG i okolini gratis, samo mi treba pomoć oko utovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste najjeftinije grejanje ali ja imam strasan trip od one staklene vune ili kako se vec zove. Bio sam u prilici nekoliko puta da razidam, selim, zidam te TA peci i kada vidim koliko se mrvi i trosi ona vuna a kasnije to ventilatori izduvaju... jao. Mozda to i nije tako strasno kako ja to sve dozivljavam ali nekako bas imam averziju. S druge strane odrastao sam pored jedne od 6kw. Ne znam, mozda postoje neke novije generacije koje imaju drugaciju izolaciju i to je onda odlicna i najisplativija stvar za grejanje. Malo u...ah ljudima oglas a sve u zelji da me neko razuveri jer i sam ovu zimu za sada docekujem bez resenog pitanja grejanja a TA imam, ali za sada ne planiram do krajnje nuzde da je koristim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vecu od 5kw ako nekom treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...