shommy lee 57 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi razmišljao o Mitas Terra force? Već drugi par trošim na ST i nemam nekih većih zamerki. Navodno je 90-10 guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 2, 2023 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Teneraši, Srećna Nova Godina Prva vožnja u 2023. danas I motor trokira. Kao da ne radi svećica.. ali mislim da nine to jer pali bez problema.Je li ko mijenjao filtere na rezerviaru ili imao sličan problem ?Upravo mi drug kada je čuo kako ST radi, reče da je njegova pretpostavka neki filter ili ,,sito" u rezervoaru ?Sent from my SM-A135F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prva generacija Tenere definitivno je svećica. Uđe vlaga i ne može da izađe, probiju sveće. Obično stradaju srednje dve. Treći komplet trošim ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 4, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj problem sa svećicama nisam imao ni jednom za nekih 82000km. Prva serija je u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 5, 2023 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Teneraši, Srećna Nova Godina Prva vožnja u 2023. danas I motor trokira. Kao da ne radi svećica.. ali mislim da nine to jer pali bez problema.Je li ko mijenjao filtere na rezerviaru ili imao sličan problem ?Upravo mi drug kada je čuo kako ST radi, reče da je njegova pretpostavka neki filter ili ,,sito" u rezervoaru ?Sent from my SM-A135F using TapatalkDruže proveri bobine na svećicama.Послато са SM-N970F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 5, 2023 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam !Sent from my SM-A135F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 5, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, doktor said: Ovaj problem sa svećicama nisam imao ni jednom za nekih 82000km. Prva serija je u pitanju. Imaš sreće onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 26, 2023 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prva generacija Tenere definitivno je svećica. Uđe vlaga i ne može da izađe, probiju sveće. Obično stradaju srednje dve. Treći komplet trošim ove godine<_>Šomi, koliko je vremena potrebno za zamjenu. Skida se rezervoar komplet je li ?Prilaz svećicama je li komplikovan ?Takodje molim te, koje svećice kupuješ za ST I koliko koštaju ?Sent from my SM-A135F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 27, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije jako komplikovano, prvi put dok se ne navežbaš.Sad mogu celu operaciju da izvedem u mraku za 15 minuta.Ako ja mogu može svako uz osnovni alat.Rezervoar ne moraš skidati skroz, skineš samo 4 bočna, prednja šrafa i podigneš prednji kraj (prikači ga sa nekim gurtnama za zadnji nosač).Skineš air box i tu si.Kad si već tu proveri filter vazduha.Malo je nezgodno izvaditi bobine, nema baš puno mesta ali je u principu jednostavno.Dalje znaš valjda.Proveri bobine u kakvom su stanju i moli se da su ok ( jedna košta 250€ u Platneru), ne pitaj kako znam.Pre nego što staviš nove sveće namaži malo dielektrične masti na njih, zaštitiće ih od vlage.Svećice sam stavljao NGK CPR8EB-9 (10€ komad) ali mi baš nisu trajale pa sam prešao na Champion RG6YC (7€ komad) i bolje se drže za sad.20+ hiljada prošle sezone uglavnom po kiši i ovo je jedini problem koji sam imao, nije nikad stala na putu, samo je nemirno radila i to je to, stigao sam uvek gde sam krenuo.Sent from my SM-P610 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 1, 2023 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Nije jako komplikovano, prvi put dok se ne navežbaš.Sad mogu celu operaciju da izvedem u mraku za 15 minuta.Ako ja mogu može svako uz osnovni alat.Rezervoar ne moraš skidati skroz, skineš samo 4 bočna, prednja šrafa i podigneš prednji kraj (prikači ga sa nekim gurtnama za zadnji nosač).Skineš air box i tu si.Kad si već tu proveri filter vazduha.Malo je nezgodno izvaditi bobine, nema baš puno mesta ali je u principu jednostavno.Dalje znaš valjda.Proveri bobine u kakvom su stanju i moli se da su ok ( jedna košta 250€ u Platneru), ne pitaj kako znam.Pre nego što staviš nove sveće namaži malo dielektrične masti na njih, zaštitiće ih od vlage.Svećice sam stavljao NGK CPR8EB-9 (10€ komad) ali mi baš nisu trajale pa sam prešao na Champion RG6YC (7€ komad) i bolje se drže za sad.20+ hiljada prošle sezone uglavnom po kiši i ovo je jedini problem koji sam imao, nije nikad stala na putu, samo je nemirno radila i to je to, stigao sam uvek gde sam krenuo.Sent from my SM-P610 using TapatalkHvala puno na ovako lijepom odgovoru.Napunio sam rezervoar sa 100 oktana, sipao i aditiv. Radi puno bolje ali svećice su definitivno za zamjenu, jer radi nemirno.Hvala ti i na preporuci za svećice.Sent from my SM-A135F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Kako je radio ne znam ni sam...Sent from my SM-A135F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan 3 svecice mrtve Sent from my SM-A135F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Radi zato što je Yamaha. Brljavi povremeno ali ne staje nikad Promenio Februar 5, 2023 član shommy lee 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla igračkaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo igračkiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8434 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stručni tim za ugradnju QS na Yamahu.. Životni moto, uputstvo je za pičke.. @Krmco @m.milivojevic @Nenadbg88 Promenio Februar 27, 2023 član ProMaster 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se razmišljam da uzmem qs,baš me zanima kako ce raditi Gde si ga uzeo i koliko je koštao ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam papire da probam da vratim pdvPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6027 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovisi na koju adresu je poručeno roba.Ako je adresa dostave slovenska onda moraš imat pečat od njihove carine daje roba iznešena iz Slovenije.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dostava u Sloveniju, adresa na računu je moja i na potvrdi za povraćaj moja adresa,Početkom meseca išao u češku, pa u povratku overio na izlasku iz EU.Moram videti samo koliki je rok za povrat miskim da je 3 meseca, al nisam siguran. Nadam se da je to što trebaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4487 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ti papiri su ti kod mene , cisto da te podsetim... i , s obzirom da se vise druzimo na forumu nego uzivo , nisam uspeo da ti resim to , nisam imao bukvalno ni pola sata lufta u slovenijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ti papiri su ti kod mene , cisto da te podsetim... i , s obzirom da se vise druzimo na forumu nego uzivo , nisam uspeo da ti resim to , nisam imao bukvalno ni pola sata lufta u slovenijamaMa rekao sam ti bez obaveza, ako budeš mogao. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine se navršava 40 godina od pojavljivanja prve Tenere na tržištu tim povodom švajcarski Tenere klub organizuje okupljanje u blizini Sent Galena, a što je za većinu nas jednalo okupljanju na mesecu, stoga ne bi bilo loše da mi ovdašnji koji vozimo XT i Tenere razmislimo da se okupimo barem na jednodnevnom druženju na lokaciji za koju se većina izjasni. Vremena ima dosta, Promenio Februar 27, 2023 član Arso 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 17, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine se navršava 40 godina od pojavljivanja prve Tenere na tržištu tim povodom švajcarski Tenere klub organizuje okupljanje u blizini Sent Galena, a što je za većinu nas jednalo okupljanju na mesecu, stoga ne bi bilo loše da mi ovdašnji koji vozimo XT i Tenere razmislimo da se okupimo barem na jednodnevnom druženju na lokaciji za koju se većina izjasni. Vremena ima dosta,Slažem se...i predlažem neki jun obzirom na vremenske uslove....Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...