Stevan B. 635 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je stari agregat u neispravnom stanju,raspalom stanju! Imam kod kuce aparat za pivo pa hocu da napravim tocilicu u tom fazonu. Video sam par ideja na netu te sada ostaje da sakupim potrebno. Cisto sumnjam da ce neko da mi ponudi agregat od Triumfa ali on je najpozeljniji. Prednost jedan cilindar. Trebaju mi dekle,bocni poklopci,cilindar i glava. Ovako bi to trebalo da izgleda: P>S> Znam da je ovo Norton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 25, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan sedam u drugi red 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle 1 cilindar! BULJARE STOP!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...