drumskalisica 8741 Napisano Avgust 19, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1675552/Nezgoda+u+Beogradu%2C+oboren+motociklista.html?message=ok&noCnt=true#thanks Vozač i suvozač iz automobila izjavili da nemaju pojma koje je svetlo bilo upaljeno na semaforu ! Pa dobro majku mu, ko je ostavio vrata ludnice otključana ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu narkomaniju strpati u bajbokanu pa na drustveno koristan rad tipa "kramp u ruke" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 20, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Desi se nekad.Ja juce ceo dan razbijam glavu koje je svetlo bilo na semaforu,jer je kamera iza za crveno(kod kuce cveca).I da me ubijes ako mogu da se setim.Trenutak odsutnosti.Ako stigne plava koverta,znacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dogodi se i meni ako kolona prolazi ni en pogledam na semafor pa se posle ispresecam jesam li prošao na crveno ili ne. Ali uvek gledam ima li auta, odnosno saobraćaja, majku mu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 20, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ne da nisu videli nego nisu ni gledali. klasika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...