draki 2547 Napisano Avgust 19, 2014 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco motorasi Pocinjem sa pravljenjem cafe racer-a, u pitanju je Honda XBR 500. Trebace mi pomoc od vas da pronadjem sledece stvari: 1. rucke kvacila i kocnice po mogucnosti hromirane 2. retrovizore sto idu na rucke 3. cep od rezevoara sa kljucem 4. azbestnu traku da omotam grane 5. zmigavce prednje i zadnje po mogucnosti hromirane Ako ko ima sta da proda, pokloni ili zna nekoga da ima ovo da proda ili pokloni neka mi javi!!! :takoje: :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan migavce imas na kupujem prodajem i kostaju 10e 4 kom. rucke uzmi aluminijumske pa ih ispoliraj, cep za rezervoar sa kljucem imas na Kp po ceni od 850din. azbestnu traku imam ja. dacu ti koliko ti treba 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 19, 2014 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan migavce imas na kupujem prodajem i kostaju 10e 4 kom. rucke uzmi aluminijumske pa ih ispoliraj, cep za rezervoar sa kljucem imas na Kp po ceni od 850din. azbestnu traku imam ja. dacu ti koliko ti treba Karbi prije svega hvala na brzom odgovoru Jel mozes da mi bacis link za cep i zmigavce. Ja se ubio trazeci. A za traku se cujemo da mi posaljes u Bg kod sestre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 19, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ae Draki sa srecom...Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 19, 2014 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ae Draki sa srecom...Pratim. Hvala na podrsci Ako Bog da na prolece bice prvi cafe racer ( ili bar da lici na njega) u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Cep-rezervoara-goriva-sa-kljucem--14478418-oglas.htm?filter_id=214451 ovo je link za cep sa kljucem. a za migavce samo kucaj u pretragu i nacices ih.neznam kakav cafe si zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio preko aliexspresa retrovizore sto idu na rucke. ovakve i prezadovoljan sam imas i jeftinije postavio sam prve na koje sam naleteo http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-BLACK-MOTORCYCLE-CNC-CONVEX-BAR-END-MIRRORS-FOR-CAFE-RACER-CLUBMAN-BOBBER-BUELL/1972665348.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI NEKO SEDISTE NA PRODAJU? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=712803445458967&l=04200ea352 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikki kawasaki 3 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: kula Motocikl: CB 900 F2 Bol d'or Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI NEKO SEDISTE NA PRODAJU? https://www.facebook...67&l=04200ea352 imam od honde bol d*or Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...