Peki 1214 Napisano Avgust 19, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram izlet do Kladova za vikend pa bi mi trebala preporuka za smeštaj za 1 noć za 2 osobe i naravno kutak za motor da ne noći na ulici ako baš ne mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Avgust 19, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aquastar Danube Hotel Dunavski Kej 1 Kladovo, 19320 Noćili smo šestorica u subotu, sve OK, motori ispred ulaza hotela bezbedni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 19, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za taj hotel ali osim što nema mesta za petak i cena prelazi budžet koji sam planirao. Više sam za neki privatni smeštaj ali hvala za preporuku u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pre 3 ili 4 godine, bilo je oko 5-10 eur po osobi ako se secam. Koretkatn smestaj, Franc 019 802185. Pozovi, mada je pitanje da li je taj broj i dali radi.... (Motor smo ugurali u dvoriste). poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10575 Napisano Avgust 19, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pre 10 dana sa suprugom.. Privatni smestaj u kuci sa dvoristem.Motor parkirao u dvoristu, pristojne i ciste sobe, kupatilo. Cena 500din po osobi. Evo ti br. tel. 0655155037 apartmani Sava. Inace,smestaj mi je nasao clan BJB foruma SHOKLA tj Nenad. Ako nemaju ovde nista slobodno, obrati se slobodno njemu na PP, covek je skroz OK i sigurno ce ti pomoci da nadjes smestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 19, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Idem sa suprugom na izlet do Kladova pa mi treba savet gde da idemo i šta da radimo u Kladovu. Jel imate preporuku za neki restoran? Šta treba da vidimo i gde da se prošetamo? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kladovo zivne leti... U principu postoji stari grad, setnja pored Dunava kejom... Nema mnogo toga... Inace, lep mali gradic na obali Dunava. Restorani su u pesackoj zoni, koja bude u bastama tokom leta... Mislim da ima i jedna ok kafana preko puta Sportskog centra. Nazalost, riblji restoran Šaran koji bi mogao da preporucim (jedno 25km ispod Kladova), je izgoreo pre dva dana... Vise ce navesti ljudi koji zive u blizini ovog mesta, znam da ih ima. http://www.turizamiputovanja.com/kladovo-donji-milanovac-avantura-na-djerdapu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano April 1, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 1, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kafana je "82" ili Tekijanka u pešačkom zoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano April 1, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je restoran "Jezero" i njihov smuđ. Nalazi se ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovo da kazem.Kapetan misin breg.Pre dve godine sam isao niz dunav i svratio na ovaj stvarno lep vidikovac.Samo mislim da nije toliko lep da bi se na njemu naplacivao ulaz.Vratili smo se sa kapije gde je pisalo da placanjem ulaznice oplemenjujete ovaj prostor ma nije valjda.Ona silna etno sela po srbiji koja kostaju bogastvo pa se niko nije setio da naplacuje ulaz.Mozda oni i nenaplacuju ulaz ali je tabla stajala na samom ulazu.Hvala,dovidjenja oplemenite se sami 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano April 3, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na Rajin post. Navratili grupno jedan vikend, tada nije bila tabla da se naplaćuje ulaz. Pogled prelep i to je jedino što mi je ostavilo pozitivan utisak. Klopu su nam naplatili kao komplet meni, mislim da je bilo oko 1.000 rsd. Uzmeš tanjir i dođeš do nekog stola i oni ti stave u tanjir šta želiš ali količinski izuzetno malo. U to vreme u drugim restoranima ta količina klope nije prelazila 500 rsd. Tako da sam bio razočaran kvalitetom i količinom klope, ne znam da li je tako i sad ali ja više tamo ne idem. Jedino možda na neku pauzu uz kafu ili sokić ali ako se stvarno ulaz naplaćuje iz principa ću zaobići tu lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Bili smo i super smo se proveli. Bilo je idealno vreme za vožnju. Kao i obično na tom putu ima više motora nego automobila. Obično do Kladova odem sa društvom u jednom danu, tamo i nazad na brzinu. Ovaj put sam išao sam sa ženom lagano i opušteno. Stali smo na svako mesto koje nam je bilo zanimljivo. Spavali smo u privatnim apartmanima Mona Liza. Smeštaj je malo skuplji (5500 din.) ali je lep i na dobrom je mestu, u centru je i ima pogled na jezero. Jeli smo u restoranu Tekijanka u centru. Klopa je bila ok ali ništa specijalno. Pošto su mi doneli jelo koje nisam tražio, iskupili su se kolačima na račun kuće pa smo im oprostili grešku :-). Račun je bio 2200 din. za nas dvoje, što je opet OK. Ja sam se nadao da ćemo naći neki riblji restoran na šetalištu uz reku ali ništa. Sve u svemu, čini mi se da sva mesta na tom potezu imaju neviđen turistički potencijal koji je jako slabo iskorišćen. Moglo bi tu što šta da se unapredi bez mnogo ulaganja kao npr. da se nalazište Lepenski Vir obeleži kako treba. Ima samo jedna tabla i to u sred krivine. Ako bi npr. kolima promašio skretanje, još kilometrima ne bi mogao da nađeš mesto da se bezbedno okreneš. Obzirom da je to jedno od najznačajnijih arheoloških nalazišta u Evropi, trebalo bi da postave one braon turističke table na svakih nekoliko kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kladovo 0 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu kladovosmestaj.com se moze naci veci izbor smestaja i ima izbora za svaciji dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...