thebelgradeboy 74 Napisano Avgust 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, prodajem kožnu jaknu marke IXS, model corbin sw,, veličina 54. Kada mi je stigla iz Nemačke otkrio sam da mi je mala, nekako i mogu da je navučem ali bukvalno ne mogu da se pomerim...kod skidanja iste potrebna mi je pomoć minimum dve osobe... ;( moji gabariti su 86kg i 187cm. Od kada je stigla stoji u celofanu, niko drugi nije ni pokušao da je obuče, niti je, jadnica, videla svetlost dana, a kamoli osetila draž vožnje motorom... Cena je 220 evra, pišite na pp slike slede... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Avgust 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan 199 evrića Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Septembar 7, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Duzina rukava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan 64cm od zgloba ramena do zgloba šake, "spoljna" mera i 48cm od pazuha do zgloba šake, "unutrašnja" mera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan 180e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan 160e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Octobar 4, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan 160e Imaš pp pa se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Octobar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi Duke-u Da ga dugo u zdravlju sluzi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...