Biker Boy 2684 Napisano Avgust 16, 2014 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako... Potrebna su mi dva polovna pojasa za bubrege... Treba mi za posao posto radim kao dostavljac ,pa meni i kolegi... ako ima neko da mu ne treba a prodao bi i da su cickovi ipravni rado bih kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 17, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Lucky Vladana ili do Sinise u Ruzveltovoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Koja velicina,imam ja dva polovna,cena je koliko das,posto mi stoje dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...