ujko 28 Napisano Avgust 16, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zovem se Dragoljub, 1993. godište. Rodom iz Loznice, sa trenutnim prebivalištem u Zemunu ( student građevine ). Vozim Yamahu Virago 125, a pre toga sam vozio skutere (Benelli 50cc i Piaggio 125cc). Skutere vozim od petnaeste godine, a nedavno sam položio i za A2. Planiram da polažem za full A kategoriju za par godina, i prelazak na veći motocikl. Motocikli su mi strast od malih nogu, i možda jedini pravi hobi koji imam ( pored čitanja i povremenih video igara ). Možete me naći na Facebooku: Dragoljub Vukosavljevic (gale.amar) Dobru i sigurnu vožnju vam želim svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 17, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...