baneBP 1259 Napisano Jul 18, 2016 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ovde ima ljubitelja off-a, pa sam hteo da vam predlozim idealan povod i priliku za druzenje. 7-mi Enduro Happening 4-5 jun Valjevo... Nije hard enduro (mada se nikad ne zna na sta se moze naici u divljini), vise je voznja kroz prirodu, uzivanje i pre svega druzenje istomisljenjika i ljubitelja enduro stila... Za sve detaljnije informacije mozete se obratiti Ilic Nemanji - Cipuri... Ima ga na fb gde ima i slika sa prethodnih even-ta a.... Cipura je legenda. Jednom brzom intervencijom spasao mi je jesenas put na Taru. Moram se provozati malo do Valjeva da mu donesem ono pivo sto sam obecao. Krivo mi je sto nisam bio u Srbiji pre mesec dana ali eto sam sam tu pa je red sa se ponovo malo preore Fruska Gora a i malo sire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 20, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan UUU totalno sam zaboravio da odgovorim ovde da ste svi ludi sto ste propustili ono divljanje... 200km off-a i onda kuliranje pored drine uz fenomenalan pasulj... Tako sam se lepo izdivljao i zakljucio da je dominator stvoren za takve voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 26, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi isao neko na planinarenje u nedelju? Sto ste svi uspavani ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno nista od prosle god se desilo nije Ima li ko za ovaj viken da bi potreo po brdu malo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 23, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U koje doba si slobodan, mozda nije bas zanimljivo po velikoj vrucini voziti , da gledamo tako nesto posle podne ? Tipa posle 4 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram u nedelju , prezauzet sam ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 23, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan 0637753422 pusti poruku na viber,mene muci asfalt i far koji nemam. Pa se dogovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan oke, cujemo se u nedelju ja dominatora ganjam , pa cu biti malo sporiji od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 24, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ja tek poceo da teram tj nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ja tek poceo da teram tj nemam pojmaA šta teras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 24, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan I trebalo bi danas da se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 24, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan da se malo pohvalim sa motorom vozim husqvarnu te400 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ! Kad idete? Mogu ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 24, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan imas broj pa pisi na viber ili pusti br pisacu ja i naj bolje bi bilo danas se dogovoriti. Ako imas zivaca za nekog ko je pocetnik u off-u svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dosta dosta vremena tema se vratila u zivot Skupili smo se na kraju , nema nas puno ali ekipa je spremna bila 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Dimitrije 0 Napisano Octobar 27, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hoce li neko sledeceg vikenda na hard enduro voznju fruskom gorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan De si bio dok sam RMZ 250 imao , rado bi isao ali sam se zarobio sa teskom krmacom zvanom Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Dimitrije 0 Napisano Novembar 2, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uf, da , sa tim bi malo tese islo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Novembar 8, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Teras cvajku ili 4t? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim da opet postoji potencijala u ovoj temi...pod hitno me nesto tera da trazim opet nesto divlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Novembar 8, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan imam cr 250 2t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eh...i vi ste našli ˝potencijal˝ u novembru mesecu za offroad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Novembar 8, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Svaki mesec sa slovom R nije za asfalt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, opusteni je napisao: Svaki mesec sa slovom R nije za asfalt. E nek si mu rekao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...