coolerns 96 Napisano Septembar 17, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Nesto previse cist taj rostilj za moj ukus... treba to malo "isprljati" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Septembar 17, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ne brini, ima Sloba da ga "isprlja" onako po PSu a mi cemo mu pomoci u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thechux 26 Napisano Septembar 18, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Brutalne fotke svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sutra nešto? Nas dvojice idemo oko podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 25, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra nešto? Nas dvojice idemo oko podne. Na žalost, ja radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , ima li raspolozenih za jednu voznju npr. u nedelju, najavljuju lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 11, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Istekla mi registracija, razmisljam da li da rizikujem da dodjem do Fruske gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dusane, sto mi to radis... Aj ako uspem da sakupim nesto para za corbu ja bi isao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava ? Ja upravo stavio novu cipelu pa reko treba je probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava ? Ja upravo stavio novu cipelu pa reko treba je probati Sine, ovo ti je za sve samo nikako za asfalt...jesi li siguran da ćeš svog Dominatora samo po off-u terati...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Novembar 13, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E bas bi voleo da drljam malo Domija sa ovim cepovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak slavim pa sam ceo vikend u pripremama, inace bih rado vozao... vreme savrseno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oce li ici neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 1, 2016 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko zainteresovan za laganu voznjicu u nedelju po Fruskoj Gori ili okolo bentom uz Danav do Titelskog brega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 2, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko zainteresovan za laganu voznjicu u nedelju po Fruskoj Gori ili okolo bentom uz Danav do Titelskog brega? dodji do miseluka u 11 pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan ajd pa se vidimo tamo ko ispali pi*ka :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan kako sam zeljan dobrog off roada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano April 17, 2016 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu vam se i dalje raspali motori od tog silnog offroada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to put jel imas mapu ja sam početnik na enduro motorima - šta predlažeš Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 16, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vidi njega sto proziva... zahvali se Seba Crash Bars sto si onaj dan preziveo Nisu vam se i dalje raspali motori od tog silnog offroada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 16, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sta si ti druze komentarisao, vidim sa mobilnog, ubodi uvek Citiraj na post da znamo koji je? Koji je to put jel imas mapu ja sam početnik na enduro motorima - šta predlažešSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Fruška gora koji je to put sto predlazes za pocetnike Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ovde ima ljubitelja off-a, pa sam hteo da vam predlozim idealan povod i priliku za druzenje. 7-mi Enduro Happening 4-5 jun Valjevo... Nije hard enduro (mada se nikad ne zna na sta se moze naici u divljini), vise je voznja kroz prirodu, uzivanje i pre svega druzenje istomisljenjika i ljubitelja enduro stila... Za sve detaljnije informacije mozete se obratiti Ilic Nemanji - Cipuri... Ima ga na fb gde ima i slika sa prethodnih even-ta a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nasao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...