PicVajZ 20 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Potrebani su mi lancanici i lanac za Hondu 125 XLS 1983 god. Ima li neko ideju gde mogu ovo da nabavim? Hvala, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PicVajZ 20 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala covek, ali ovo je do 82, meni treba za 83god. Video sam napolju da ima zamena, vise sam mislio da li ovde neko to moze da napravi ako donesem stare delove, ili neko ko prodaje zamenske delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 17, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Guevari. Imaš katalog i cenovnik u pdf-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 19, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li si nasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PicVajZ 20 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne jos. Agonija se nastavlja DID ga nema u katalogu kao i vecina proizvodjaca. Mislio dam da ce ovo biti lako za naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 19, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes trazio iskljucivo po modelu motora tesko ces naci. Pokusaj traziti lanac po broju i koraku clanaka i zupcanike po broju zuba i osovini rupa za zadnji i osovini za prednji. Garant pase i od nekog drugog motora novije proizvodnje, pogotovo Kineza koji su kopirali Hondine masine od 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PicVajZ 20 Napisano Avgust 19, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko, tako sam i uradio, odneo ljudima lancanike i lanac i kazu porucice. Zivi bili pa videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...