pit 237 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bmshop.rs/catalog/jakne-30858~pg4 Vidim ima lepih stvari bar tako izgleda na fotkama .....ali posto sam po prirodi nepoverljiv zanima me da li je neko kupovao preko ovog sajta i kakva su iksustva ....odnosno da li je uzivo isto ko na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li narucivao na kraju nesto sa ovog sajta? Ima par pantalona koje mi se svidjaju ali bi me bio strah da narucujem napamet sto zbog velicine, sto zbog materijala i izrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11756 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mozes pantalone dok ne probas nema svako isti stomak guzicu i slicno jebiga iako su istih dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali posto su u pitanju uglavnom siroke cargo pantalone ne bi trebalo da bude nista znacajno i bitno sem duzine i sirine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...