pajche 99 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, potrebna mi je pomoc oko izbora DSLR-a. Ja se ne razumem, a ovde ima ljudi koji ih jako dobro poznaju, pa ako moze neka smernica. Na oglasima sam video neke koji se uklapaju u moje platezne mogucnosti. Canon 300D, Canon 350D, Canon 400D, Canon 1100D, Nikon D40 ili Olympus E520. Svi su manje-vise tu sa cenom do 150 E. Hvala na pomoci. P.S. Naravno ako neko sa foruma ima da ponudi nesto moze to i da uradi ovde ili na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 10, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih Oly preskocio, ostaje C ili N 300D i 350D su prastari, mada sam se sa 350D slatko naskljocao..O d40 ne znam..Glavno je pitanje sta imas od stakala i sta planiras.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni idu sa 18-55 u kompletu, sto je za pocetak dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 10, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan za nikone ne znam, al od navedenih canona imao sam 400D i 1100D oba su dobra, mada 1100D mi malo bolji zbog dodatnih funkcija i moguchnosti ugradnje magic lanterna sa kojim otkljuchavash gomilu opcija koje nisu dostupne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima su 400d od 150e pa navise, da li vrede te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga poklonim. Devojka mi vec godinama ispira mozak sa zeljom za DSLR-om. Volela bi da joj to bude hobi i sve moje preporuke da ce joj biti tezak, veliki , ne slusa. Tako da mozda je sad trenutak da posustanem, pa nek se ona vezba sa njime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kupuješ novo ili polovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Polovno i sto jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan onda je nebitno. biraj kanona koji je prešao manje od 80 000 okidaja i koji nema oštećenja na senzoru ili objektivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kanonski objektivi su džabiji i ako se ne daj bože nešto pokvari ne mora da ide u refoto kod derikoža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u toj nizoj klasi isao na nikon, recimo D90, doduse nemam pojma koliko kosta neki solidan d90... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan kanonski objektivi su džabiji i ako se ne daj bože nešto pokvari ne mora da ide u refoto kod derikoža. I nemaju 85mm 1.2 u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima. Da li znate neki sa oglasa da preporučite, ili nekog od prodavaca da ima ok aparate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam da juri 85 1.2 da nakaci na polovan 400d Kad se ne radi o skupim masinama ima drugih koji ce da rade nikon u srbiji. Ali inicijalno si u pravu, sto se tice servisa bolje sve nego nikon Malo sarkazma nje na odmet? Vidis da sam preporucio Nikon u odnosu na Canon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ima u nekoj predhodnoj temi na tu temu preporuka... sa'ću da nađem... evo: tahus32 na foto berzi. Fin covek i prodaje odlicnu polovnu opremu. Radi i po narudzbini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...