Jump to content

Moto Zajednica

Sampionat Srbije 2008. - sve trke u Batajnici !?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 489 postova

Kada bi malo ulozzili u stazu u Kraljevu mislim da bi to definitivno bila jedna od vrhunskih.

Apsolutno se slazzem u vezi ivichnjaka i kvaliteta asfalta.

Pola staze nije presvucheno od sredine 80-ih.

A zakrpa ima na svakih 50-ak metara.

Bicce mi jako zzao shto cce se trke voziti samo u Batajnici, ali kapiram da je to definitivno iz najbolje namere.

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Cubric

Kada bi malo ulozzili u stazu u Kraljevu mislim da bi to definitivno bila jedna od vrhunskih.

Bicce mi jako zzao shto cce se trke voziti samo u Batajnici, ali kapiram da je to definitivno iz najbolje namere.

Pozdrav!

Ja bih voleo kad bi oni izgradili tu stazu, ali ipak malo renovirali Beranovac, makar da presvuku novim asfaltom. Za nas obicne smrtnike bi bilo taman.

• Svrati ponekad, 489 postova

@Cubric

Apsolutno se slazzem ;D.

Mnogo mi ideja pada na pamet, pa ne smem ni da razmishljam puno na tu temu.

Posle ccu samo da se rastuzzim, jer u sushtini od toga verovatno josh dugo vremena necce biti nishta. :'(

• U prolazu, 16 postova

Pozdrav!

Upravo tako rekao si pravu stvar...neki tradicionalno organizuju trke u Kraljevu...pa za sve ove godine mogli su korak po korak da dovode tu stazu u red, ali to izgleda nikome nije bilo ni na kraj pameti nego samo daj s konca i konopca da se održi trka da se pokupe pare od sponzora...a vi takmičari samo hrabro glavu u torbu....

• Drug član, 1261 postova

Ovaj je vojni, pa deluje "ozbiljnije" ;D Al` zato nemamu pravu moto stazu, smesan je sampionat na jednoj jedinoj staz. , ops` , aerodromu. Sta fali stazi u Kraljevu, ne razumem ih ???

Da si jednom provozao stazu Kraljevu na pola gasa shvatio bi da je asfalt toliko grub i neravan da kida gume i zivce. Ipak je to poligon za obuku vojske iz 60 ih godina....

• Drug član, 1414 postova

Polako, ne istrcavaj unapred ;D Provozao sam ja mnogo puta stazu na Beranovcu, jer sam, gle cuda, cak i rodjen u Kraljevu, pa mi je staza bila u komsiluku i na njoj su se trke odrzavale jos sedamdesetih godina. Cak je bilo Francuza, Ceha, Nemaca koji su se takmicili zajedno sa nasim vozacima i bio je to, a i ostao jedini pravi autodrom u Srbiji i tada, Jugoslaviji. Najlepse je bilo kad vojna akrobatska grupa izvodi tacku pre trke (standardno stuntovanje je smesno prema onome sto su oni radili tada). Sad, zasto ne obnove tih par kilometara asfalta nije tema, ali nije neizvodljivo. Kad sam bio klinac, na trkama se skupljalo ljudi kao na marakani, to je bila prava festa i kvalitet auto-moto sporta je bio na mnogo visem nivou nego sto je to danas. Mislim da je pitanje renoviranja staze u Kraljevu vise pitanje nedostatka svesti o potrebi razvoja auto moto sporta u Srbiji, nego nedostatka para. Nadam se da ce se to uskoro promeniti, pa da se ne zezamo po aerodromima, vec po motodromima ;D

• Podržavam 1

Guest gasa

bila je neka prica jos prosle ili cak pretprosle godine da je AMSS hteo da renovira stazu, medjutim javio se problem, sami kazete da je to VOJNO. e a samim tim ne moze to da renovira ko hoce...Treba da se trazi dozvola od nekih visih institucija,medjutim ta dozvola nije dobijena te nije bilo nista od renoviranja...A i logicno je, to je poligon za obuku vozaca, a samio vadjenjem ivicnjaka koji su najveci problem pokvarila bi se kocepcija, ne bi bili uslovi isti kao u saobracaju ;)

Ako su lagali mene i ja lazem vas ;D

• Svrati ponekad, 318 postova

Da staza u Kraljevu je u vlasništvu vojske, i zato nije bilo ništa od renoviranja staze.Što se tiče Batajnice nadam se da će tamo asfaltirati one neravne delove staze koji se nalaze u sred krivina i prilično je neugodno prelaziti preko njih. Meni ništa ne smeta da se tamo vozi ceo šampionat, jer je to jedina staza koja ima širinu i bezbedne izletne zone, i ako volim da vozim i Kraljevo.

• Podržavam 1

• U prolazu, 24 postova

Ali Batajnica nije Beograd, to pripada Pazovi. Stvarno proverio sam i ako budu trke samo na Bataji onda je to Pazovizacija .Mozda da napravimo majice sa npr. I love myself

• U prolazu, 24 postova

Sto se tice staze napravili nasa braca turci super stazu pa onda neko prodao nekom prava za rad na stazi i sad jedan dan kosta 70 000 dolara, a Sofoglu nije mogao da plati trening na istoj , jeftinije mu je bilo da vozi svetki sampionat i da postane sampion sveta u SS.

Za Vas ljudi samo staze na vojnim poligonima, koji ce se prodavati od ove godine ,kao Kovin a i sve koje su do 30 km od granica sa susedima a uz prepravke mogu da imaju oko 2 km aktivne duzine a jos i zgrade su tu za logistiku , prenocista i drugo. Samodoprinosi po principu akcionarkog drustva i sto vise takvih staza ustedece i neki zivot pride. A oni sto pricaju kako samo sto nisu poceli da grade prvo nek objave koliko para su spremili na racunu firme koja treba da to ostvari i gde je ta zemlja a i cija je pa onda cija ce biti staza pa onda kome ce prodati marketinska prava .DAJ BOZE DA BUDE STO PRE.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja