crnisin 165 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KTM LC4 640 SM.2003-godiste. Motorcikl u odlinom stanju,presao 34.900 km, registrovan do 29.05.2015-e, dobar lanac i lancanici, kocione plocice Galfer 2 seta guma,dual sport TKC80 na njemu i Conti Road Atack 2 NOVE. Dodatna oprema : Stitnik motora SW Motech Rox distanceri volana KTM parts gepek Slajderi Vicma sklopivi retrovizori Auspuh KTM SXC Kompetition Maska i far od novijeg modela 2006-o Mane : Pali samo na kurblu, ne radi automatski dekompresor. Cena 2600 eur. Moguca zamena samo za ovo isto ali sa VELIKIM tockovima. Tel.065/822 4336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ovako, Acerbis rezervoar od 20 lit. i spreman za put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan " Mane : Pali samo na kurblu, ne radi automatski dekompresor" Da pojasnim, izlizao se breg ( kajla ) na bregastoj osovini. Da bi palio na dugme treba zameniti bregastu - trosak od 120-150 eur. Ne bojte se kurble, to je sada moderno, za prave muskarce. Ako krenes negde u patikama, poneses u kesi cokulu za kurblanje. Salim se, motor pali lako na 1-2 kurble. Nova cena 2450 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hondu si video, može menjaža 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hondu si video, može menjaža Mislis vreme mi je za penziju moze biti, moze biti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 4, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan The future is orange Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dogodilo sa oridjidji maskom, i da li je imao onu malu, sa cetvrtastim farom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maaa, motor je bio odvaljen napred pa sam sve izmenjao... Ne znam sta je bilo sa originalnom maskom i farom, ovako sam kupio motorcikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i po sumi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Maaa, motor je bio odvaljen napred pa sam sve izmenjao... Ne znam sta je bilo sa originalnom maskom i farom, ovako sam kupio motorcikl. Nisam postavio pitanje da bih te za bilo sta prozivao, vec iz puke znatizelje. Licno, meni se mnogo vise svidja model sa klasicnom maskom napred i onim retro, cetvrtasim farom, i zadnjim delim na kome stop-svetlo ne stoji NA blatobranu, vec ispod samog kraja. Upravo ovako: OZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 7, 2014 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Slika koju si postavio je od 625smc on je mladji od ovog iz oglasa i ima dva topa pozadi. Sto kvaris oglas coveku kad se ne razumes u KTM? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 7, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ovaj motor dok je bio kod prethodnog vlasnika, KTM kao KTM, prgav na gasu Srecna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maaa, motor je bio odvaljen napred pa sam sve izmenjao... Ne znam sta je bilo sa originalnom maskom i farom, ovako sam kupio motorcikl. Nisam postavio pitanje da bih te za bilo sta prozivao, vec iz puke znatizelje. Licno, meni se mnogo vise svidja model sa klasicnom maskom napred i onim retro, cetvrtasim farom, i zadnjim delim na kome stop-svetlo ne stoji NA blatobranu, vec ispod samog kraja. Upravo ovako: OZZZ!!! Salim se @Shokla, nisam mislio da prozivas. I meni se vise svidja stari model repa za stopaljkom ispod. Jel' tvoj LC4 enduro ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da prosirim ponudu. Moze zamena za enduro motor ili cak i za neku gvozdeniju. Dolazi zima, treba nesto srafiti u garazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Septembar 8, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ej, što imam jedno dobru Yamahu XS 500 iz 1976, totalno gvozdena, ima da šrafiš koliko hoćeš, pogotovo što sam je ja vratio opet u fabričko stanje pa ako opet hoćeš u Caffe racer baš ti neće biti dosadno. A možeš i da se vozaš, registrovana godinu dana, tampone u uši i teraj . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto tampone u usi, zar ne rade oni Amerikanski auspusi sto sam smontirao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Septembar 9, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Rada, rade i to za sve pare ! Zvuk je fenomenomenalan, nego ne provalih ono "caktanje" ispod 2000 obrtaja. Upravo krećem na put, zato sam ovako rano budan . Vidimo se za desetak dana ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Septembar 9, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Rada, rade i to za sve pare ! Zvuk je fenomenomenalan, nego ne provalih ono "caktanje" ispod 2000 obrtaja, pa da te to ne nervira. Upravo krećem na put, zato sam ovako rano budan . Vidimo se za desetak dana ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 11, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Slika koju si postavio je od 625smc on je mladji od ovog iz oglasa i ima dva topa pozadi. Sto kvaris oglas coveku kad se ne razumes u KTM? Jbg, tek se opismenjavam u delu gradiva o tim huliganskim spravama. Ali imam izuzetno dobru volju i nameru da sve to apsolviram. PS. Zar modeli sa oznakom 640 nemaju pravih 625ccm? Koliko onda imaju 625-ice??? Svejedno, svidja mi se OLD LOOK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 11, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Maaa, motor je bio odvaljen napred pa sam sve izmenjao... Ne znam sta je bilo sa originalnom maskom i farom, ovako sam kupio motorcikl. Nisam postavio pitanje da bih te za bilo sta prozivao, vec iz puke znatizelje. Licno, meni se mnogo vise svidja model sa klasicnom maskom napred i onim retro, cetvrtasim farom, i zadnjim delim na kome stop-svetlo ne stoji NA blatobranu, vec ispod samog kraja. Upravo ovako: OZZZ!!! Salim se @Shokla, nisam mislio da prozivas. I meni se vise svidja stari model repa za stopaljkom ispod. Jel' tvoj LC4 enduro ? Nemam pojma, ali izgleda bas ovako: :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slika koju si postavio je od 625smc on je mladji od ovog iz oglasa i ima dva topa pozadi. Sto kvaris oglas coveku kad se ne razumes u KTM? Jbg, tek se opismenjavam u delu gradiva o tim huliganskim spravama. Ali imam izuzetno dobru volju i nameru da sve to apsolviram. PS. Zar modeli sa oznakom 640 nemaju pravih 625ccm? Koliko onda imaju 625-ice??? Svejedno, svidja mi se OLD LOOK. 625-ce imaju 609 ccm i nervoznije su od novijih Ova moja "stara" sa flah Mikunijem TMR 40 je bas bila ljuta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mala izmena oglasa, bez ZAMENE, samo novci, cena 2400 eur i podlozna je korekciji uz korekciju opreme. Motor u fabrickom izdanju 2200 eur fiksno. Izvol'te... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao KTM, novom vlasniku zelim dobru zabavu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...