Toreador 738 Napisano Septembar 17, 2015 Drug član, 1131 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti promenio kicionu pumpu,jel ima neke razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Septembar 17, 2015 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda i da se očiste klješta. Generalno! Nije neki posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Spajk jel si promenio plocice? Promenio plocice,nissin sinter,nije bilo 2 para galfera na stanju,promenio ulje u sistemu,ozracio,promenio prednju gumu...nego mi nekako ispada da motor vozim od Navaka do Navaka,po gradu vrlo slabo,skoro ni malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Možda i da se očiste klješta. Generalno! Nije neki posao. Kad sve to odradih na probnim krugovima kao da klesta ne pustaju skroz,dal ce to leci samo od sebe zbog novih plocica ili mora odmah da legne bez da ima otpora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 17, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi preterao sa nivoom kočione tečnosti? Posebno ako si prvo tečnost promenio pa tek onda pločice, vrlo lako može da dođe do toga. Kočiona tečnost treba da bude malo ispod maksimuma u posudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Septembar 18, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Spajk jel si promenio plocice? Promenio plocice,nissin sinter,nije bilo 2 para galfera na stanju,promenio ulje u sistemu,ozracio,promenio prednju gumu...nego mi nekako ispada da motor vozim od Navaka do Navaka,po gradu vrlo slabo,skoro ni malo.. Kazes da si promenio i kocionu pumpu,sta si stavio? i kako se motor ponasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 18, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam menjao kocionu pumpu.. Rasturili smo kociona klesta,na levom disku su ribali klipovi,bilo je prljavstine,sad je sve podmazano i radi dobro... U pravu je To Crank nije neki posao i trebalo bi to raditi na svakom menjanju plocica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1131 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Scaffoldu stigla Brembo pumpa,reko dal je zamenio,kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Septembar 20, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam menjao kocionu pumpu.. Rasturili smo kociona klesta,na levom disku su ribali klipovi,bilo je prljavstine,sad je sve podmazano i radi dobro... U pravu je To Crank nije neki posao i trebalo bi to raditi na svakom menjanju plocica... Ok ja sam mislio da si promenio i pumpu,jer znam pouzdano da je Suzuki imao bas taj problem kod master cilindra za kocenje,jer hoce da se nahvata vlaga posle odredjenog vremena i to moze da bude bas problem,ako ne i opasan,meni se to desilo na mom k7 modelu ,nisam siguran koji je tvoj K2 mozda? Dobro da sada sve ok funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Septembar 20, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Scaffoldu stigla Brembo pumpa,reko dal je zamenio,kakvi su utisci? Ej izvini druze sto nisam odmah odgovorio,obaveze... da porucio sam Brembo 20x18,19rcs kocionu pumpu,i ako sam mogao da uzmem i nekog drugog proizvodjaca da ustedim pare,ali nisam hteo da se zezam oko toga,sta da ti kazem utisci....nebo i zemlja sto bi rekli,montirao ,zamenio ulje i plocice i u kombinaciji sa teflonskim crevima.... pesma,stajem u mestu , eh sada posto prodajem motor skinuo sam je to ne prodajem nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 20, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar,koliko si je platio i jel ti to prednji lancanik sa manje zuba? Gde si uzimao to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Septembar 20, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio preko nemackog e bay-a,330e ispalo do mene,porucio preko jednog drugara ,ako ti nesto treba mogu da ti dam kontakt telefon,da pored je prednji lancanik 15,to sam uzeo kod nas u moto radnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 1131 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para ,toliko muzike...jbg ...uvek bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto zivimo u ovakvoj drzavi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gligoric 17 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 26 postova Motocikl: Honda CBR1000RR SP Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki svoj motor kupovao BREMBO RCS 19 i prosto je tako da kad jednom probas vise nema nazad I brembo plocice koje su mozda 15e skuplje od ostale buranije menjaju stvari iz korena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 25, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Brembo ne pravi pločice, samo lepi svoj logo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Octobar 25, 2015 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al ne lepe na bilo šta, pretpostavljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 25, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne. Galfer radi za njih pločice, koliko sam upoznat. Brembo se skroz preorjentisao na cilindre i ostale džidžabidže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Octobar 25, 2015 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno je ko ih fizički proizvodi, specifikacija i garancija kvaliteta su Brembovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki svoj motor kupovao BREMBO RCS 19 i prosto je tako da kad jednom probas vise nema nazad I brembo plocice koje su mozda 15e skuplje od ostale buranije menjaju stvari iz korena Jel su to Marchesini felne,i ako jesu da li dolaze fabricki sa tom hondom ili si ih ti montirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gligoric 17 Napisano Octobar 29, 2015 U prolazu, 26 postova Motocikl: Honda CBR1000RR SP Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki svoj motor kupovao BREMBO RCS 19 i prosto je tako da kad jednom probas vise nema nazad I brembo plocice koje su mozda 15e skuplje od ostale buranije menjaju stvari iz korena Jel su to Marchesini felne,i ako jesu da li dolaze fabricki sa tom hondom ili si ih ti montirao? Felne nisu marchesini,ali su of magnezijuma te su olaksane dosta,ne znam napamet tacnu razliku od trokrakih Cak se u mnogim casopisima moze procitati da su Marchesini,ali na felnama nema te potvrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 30, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto neko pazari ovu lepotu od magnezijuma , vecina magnezijumskih felni nije dozvoljena za ulicu. Ima par modela koji imaju homologaciju.... tako da oprez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6marko93 13 Napisano Octobar 31, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: Curug Motocikl: Yamaha YZF - R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da felne od magnezijuma imaju par godina rok upotrebe i da kasnije proizvodjac ne garantujr za njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bez magnezijuma! Note to my self :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...