Mirkic 267 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i izvinjavam se sto ovde stavljam temu ali nmg drugde (valjda zato sto sam jos uvek nov na forumu) :? Konacno odrobijah 6 meseci te sam dobio uslov za dizanje kredita sto znaci kupovina motora Ali sta me me zanima jeste jel postoji u Novom Sadu ili okolini servis ili radnja koja se bavi prodajom polovnih motora. Ako neko zna neka mi ostavi link ili neki kontakt. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 2, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je daleko od NS, ali ti šaljem ovaj link, da bi imao repere oko cene. Balosave su na pola puta KG-KV. Pozdrav https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.3t-racing.com%2Fe_ponuda.php&ei=MZvcU4yyM8yU0QWZrYHIDQ&usg=AFQjCNGBWwtqV7nKGcYVYhDEGHuf2T-SIg&bvm=bv.72197243,d.d2k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 2, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima neki master car, proguglaj sa tim imenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Avgust 2, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Master car je moj poznanik i uglavnom uvozi Harlije. Svi motori su mu iz USA a ako nije Harli onda je neki Suzuki bulevar ili Honda shadow. Ako te to zanima preporucujem ti ga jer su stvarno ok motori. Svakako pogledaj u BG nije preko sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Naravno pogledacu i sa strane,nije mi zao preci koji km vise za dobru masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...