Robin Hood 3967 Napisano Jul 31, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Polo Road kožne pantalone. Crne, CE protektori na kolenima, kvalitetna koža, rajsfešlusi za vezivanje za jaknu a ima i rupe za tregere Pantalone su jako malo nošene, osim jednog malog oštećenja na dnu nogavice koje se vidi na slici izgledaju kao nove. Broj je 27 iliti kratki 54. Realno, odličan je za ljude koji su u dužini 52 ali su se malo podgojili pa treba ekstra prostora da se spakuju bojler i guzica Nešto najsličnije ovim pantalonama, jedino je koža malo mekanija sudeći po slikama. Veoma dobar i kvalitetan komad odeće. Cena 50 evropskih Kontakt na PP ili na 064/115-0495 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Jul 31, 2014 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ja nikada nemam srece da nadjem dobre kozne a da su moj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 31, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ja nikada nemam srece da nadjem dobre kozne a da su moj broj Imamo isti problem.... Inace odlicne pantalone! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 1, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Za kolikog je to coveka ili kolika je duzina nogavica od struka do dole po spoljnjoj ivici..Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 1, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Za čoveka visine 175-180cm. Težina može da varira ali u principu 85+ Ako sam uspeo dobro da izmerim, spoljna ivica je 101-102cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 1, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Otišle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...