Tiamat 35 Napisano Avgust 13, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Au gde vi terate ove motore, pa prebledeo sam par puta gledajuci one klipove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 13, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde prezi ragu i dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Tako je...uvek ima gori i losiji put..... tj. mozes da ne nadjes put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 13, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Koja hrabrost krenuti sa Anakee 3 gumama po Staroj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 13, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja hrabrost krenuti sa Anakee 3 gumama po Staroj... Nego sta... I prosao covek .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 13, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je...uvek ima gori i losiji put..... tj. mozes da ne nadjes put Tacno tako... gde je put malo losiji, ljudi obelezili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 13, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Turi me na spisak profesore fennec @cedo11: Ja prosle godine nisam znao da je put kroz Arbinje "neprohodan" pa se u dolasku sa stvarima i supermoto kineskim gumama spustih sa Krvavih bara do Dojkinaca. Dok je suvo, maltene svaka guma moze skoro svuda gde ima makar kakve staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 13, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Turi me na spisak profesore fennek @cedo11: Ja prosle godine nisam znao da je put kroz Arbinje "neprohodan" pa se u dolasku sa stvarima i supermoto kineskim gumama spustih sa Krvavih bara do Dojkinaca. Dok je suvo, maltene svaka guma moze skoro svuda gde ima makar kakve staze Profesor kaze, Odlican 5 Javi se covek predvece, tako nekako bese, da je na Staroj, na Krvavim barama i da ce preko Arbinja doci do Dojkinaca.... Ja mislio sali se. Nije put bas najbolji, nije bas uputno, ne moras bas tuda, drz' ne daj.......... Kad u neko doba (mrkli mrak) pojavi se covek s baterijskom na glavi iz pravca Arbinja.Karaula na kraj sela, nigde niko..... Slicno sam se osecao kao Bili Piton iz maratonaca posle onog cuvenog "dobro vece" 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy 11. anbeast (L velicina) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 14, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy 11. anbeast 12. Johann, molim jednu majicu L veličine. (dolazim s ljutom kineskom samohotkom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 14, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan a da, posaljite mi i velicinu majci koje nosite.... Nego brinem se, Kepo ga nema..... pa Aca pn, pa darioo, da kosmosic, da kloktor, pa popsy pirotski zet..... Jager, misa pei.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Turi me na spisak profesore fennec @cedo11: Ja prosle godine nisam znao da je put kroz Arbinje "neprohodan" pa se u dolasku sa stvarima i supermoto kineskim gumama spustih sa Krvavih bara do Dojkinaca. Dok je suvo, maltene svaka guma moze skoro svuda gde ima makar kakve staze Nemoj da palis coveka, kad si stigao si sa pola motora ...posle nije bio ni za asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj skup ce izgleda proci bez PRIZETKA Mada, nista nije sigurno kod njega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Turi me na spisak profesore fennec @cedo11: Ja prosle godine nisam znao da je put kroz Arbinje "neprohodan" pa se u dolasku sa stvarima i supermoto kineskim gumama spustih sa Krvavih bara do Dojkinaca. Dok je suvo, maltene svaka guma moze skoro svuda gde ima makar kakve staze Nemoj da palis coveka, kad si stigao si sa pola motora ...posle nije bio ni za asfalt Aaaa, NE! ''Motor'' nije bio ni za asfalt tek sutradan posle rute za autobuse i kamione sa prikolicom. (preko Paklestice i Vrtiboga) Arbinje mu je prijalo. @ Lisac: Meni L majicu. Iskrsao mi je problem, moram caleta u petak i subotu da vozim i razvozim po bolnicama tako da cu verovatno tek u subotu u neko doba poci iz Zajecara i probati da vas ulovim negde oko Midzora, Toplog Dola ili tako nekako... Ukoliko vas ne nahvatam, dolazim u Dojkince... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jel' moze neki detaljniji plan desavanja za subotu i nedelju, ako nije problem? Jel' se istim putem vracamo sa Midzora? I da li se vozi u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako bese, jel se moze tamo od Vrazijih glava, patrolnom stazom, nekako do Koprena, pa preko Ponora (ili tu negde u okolini) do Dojkinaca? Prosle godine su AcaPN, Pit i ekipa uspeli da obidju one stene na Vrazijoj glavi nekud kroz Bugarsku i da nastave patrolnom stazom do Midozra. Ja bih isao suprotnim smerom ali ne bih (ako je moguce) na Krvave bare i Arbinje, nego gore, patrolnom stazom... Moze neko da mi da neki detaljcic, track log, stagod.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 14, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ide ruta... Pre Dojkinaca tj. posle sela Brlog levo je odvajanje za Paklesticu, dalje se ide do Pakleskog vrha pa dalje na Vrtibog. Od Vrtiboga na tzv. Zabu tj. Krvavih bara i dalje na Bratkovu stranu. Ko moze dalje do Midzora moze, ko ne moze silazi u Topli Dol pa dalje do Toplodolske reke blizu Mrtvackog mosta koju gazimo i izlazimo uzbrdo na hidrocentralu tj na branu na Zavojskom jezeru pa dalje sa neurbanizovane strane jezera opet do Paklestice ali sada ne preko Pakleskog vrha nego odozdo do Brloga i Dojkinaca. Tako da se pravi krugod nekih 140 km... Ima 3-4 km asfalta cisto da odmorite malo i to od Toplog dola, ali iz centra sela pa do gazenja reke kod Mrtvackog mosta... Eto karta da se podsetite malo. Ne preporucujem patrolne staze da ne bude problema sa patrolama pogranicne policije Bugarske....Voznja je u subotu posle dorucka. Nedelja nije za voznju i nije planirana. Mada ko bas voli moze i to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam zavidim... Fali mi samo malo vremena i dosta iskustva pa da mogu i ja da krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam zavidim... Fali mi samo malo vremena i dosta iskustva pa da mogu i ja da krenem Gresis, fali ti samo vreme, jer iskustvo stices vremenom i kilometrima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da si u pravu ali ja vozim tek 3 meseca, nemam ni 1000km iza sebe na STaroj i mozda 500km na skuteru za par godina... Pritom sam imao pad pre 3 meseca pa mi se cini da sad jos sporije/opreznije vozim, previse bih zaostajao za vama i/ili vas usporavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja razumem nece to da bude trka po planini, tako da mozes da krenes, bice ljudi koji ce da idu polako tako da neces nikoga da usporavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam kupio ST, stavio sam kres barove, sto i tebi toplo preporucujem ukoliko nemas. I ne razmisljas, samo gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan bem ti godinu kad je ovakva... ja na zalost i ove godine moram da propustim al temu pratim da posle patim sto brate mili propustas ti sa tvojim lubenicama bi iso bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 14, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u lubenicama vec u vremenu i novcu 27. idem na more pa nisam bas pri paricama a ni sa slobodnim danima na poslu ne stojim najbolje, tako da sam rasturio motor da ga malo osvezim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam kupio ST, stavio sam kres barove, sto i tebi toplo preporucujem ukoliko nemas. I ne razmisljas, samo gas. Ma ja sam i jurio samo one koje vec imaju kres barove, da ne razmisljam o tome Kao sto rekoh meni je tu najveci problem da ostale ne usporavam i ne smorim, nemam ja neki poseban strah od toga tj jedva cekam da konacno sidjem sa puta Hvala na podrsci ali kako stvari stoje ovo cu ipak preskociti, hocu da bar jednom odem na glinaru da malo vidim kako to sve izgleda i koliko me neiskustvo ogranicava u celoj prici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ide ruta... Pre Dojkinaca tj. posle sela Brlog levo je odvajanje za Paklesticu, dalje se ide do Pakleskog vrha pa dalje na Vrtibog. Od Vrtiboga na tzv. Zabu tj. Krvavih bara i dalje na Bratkovu stranu. Ko moze dalje do Midzora moze, ko ne moze silazi u Topli Dol pa dalje do Toplodolske reke blizu Mrtvackog mosta koju gazimo i izlazimo uzbrdo na hidrocentralu tj na branu na Zavojskom jezeru pa dalje sa neurbanizovane strane jezera opet do Paklestice ali sada ne preko Pakleskog vrha nego odozdo do Brloga i Dojkinaca. Tako da se pravi krugod nekih 140 km... Ima 3-4 km asfalta cisto da odmorite malo i to od Toplog dola, ali iz centra sela pa do gazenja reke kod Mrtvackog mosta... Eto karta da se podsetite malo. Ne preporucujem patrolne staze da ne bude problema sa patrolama pogranicne policije Bugarske....Voznja je u subotu posle dorucka. Nedelja nije za voznju i nije planirana. Mada ko bas voli moze i to.... 140 km...nadam se da su u Toplom dolu, otvorili benzinsku pumpu.... inace ce trebati tehnicka podrska , za male motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...