Arakis 6069 Napisano Avgust 11, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, mogu samo da zamislim dve Gordane u besomučnom napadu na sve što šljašti po tezgama na trgovima Venecije Ajd' dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 11, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro putovanje! Sa sve prilikama i neprilikama...! Nego...nesto mi se ne uklapa jadransko more i Genova... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo do nekog gradića u Italiji kome na žalost nisam zapamtio ime, a GPS nas je uveo u sam centar: To je gradić Vernante, piše na zgradi stanice. Uh, Jageru, prelepo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 557 Napisano Avgust 11, 2014 festina lente, 751 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jager ponovo jase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 11, 2014 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro putovanje! Sa sve prilikama i neprilikama...! Nego...nesto mi se ne uklapa jadransko more i Genova... Ni meni ovo bas nije jasno ali nije ni bitnp,vazno da se cita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 11, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro putovanje! Sa sve prilikama i neprilikama...! Nego...nesto mi se ne uklapa jadransko more i Genova... Ni meni ovo bas nije jasno ali nije ni bitnp,vazno da se cita... Jao, jao, kakav FAIL! Naravno da nije Jadransko.. moja greška, sorry svima Na jadransko smo izašli kasnije, kod Venecije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 11, 2014 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro putovanje! Sa sve prilikama i neprilikama...! Nego...nesto mi se ne uklapa jadransko more i Genova... Ni meni ovo bas nije jasno ali nije ni bitnp,vazno da se cita... Jao, jao, kakav FAIL! Naravno da nije Jadransko.. moja greška, sorry svima Na jadransko smo izašli kasnije, kod Venecije Ma samo ti pisi i kaci slike....more je more... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 12, 2014 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 12, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavili smo šetnju Venecijom, a izlozi su prepuni raznih đinđuva i nakita. Mnogo je jeftinih džidžabodža, ali neki izlozi stvarno imaju lepe i vredne komade nakita: Pojeli smo i sladoled i zastali da predahnemo na jednom od mnogobrojnih mostića... Interesantna je radnja u kojoj smo kupili sladoled! Osim kasirke, nemaju zaposlenih ljudi. Na ulasku uzimaš (papirnu) činiju ili kornet kojih ima raznih veličina. Zatim su tu automati za izlivanje sladoleda kojeg opet ima u najrazličitijim ukusima i bojama. Sam sebi točiš šta želiš i koliko želiš. Pored su posude sa raznim seckanim voćem koje možeš dodati, a na kraju ima više vrsta preliva za finalnu sladolednu perverziju Prelivi se nalaze već blizu kase i izlaza, a ovde sve to što si napakovao stavljaš na vagu. Koliko je teško to sto si uzeo, toliko i platiš i izlaziš napolje. Brzo, ne preskup i nadasve vrlo interesantan lokal i način prodaje sladoleda! Negde taman pred kraj uživancije u sladoledu zvoni mi telefon. U telefonu mi je tada bila SIM kartica sa afričkim brojem i bio sam gotovo ubeđen da me zove neko ko nema pojma da sam na godišnjem. Uzimam telefon u ruke, a kroz glavu mi prolazi misao "ajde da vidim kome se neću javiti u roamingu...." Kad ono, broj koji me zove je iz Švedske?! Javim se sa stidljivim "halo", kad ono Marinko, moj najbolji drug iz srednje škole!!! WooooWWWW!!!! E ovaj put se Facebook pokazao kao izuzetno korisna stvar! Dok smo sedeli i doručkovali na Trgu Sv. Marka, "napecali" smo neki wifi i postovao sam sliku gde Goga i ja sedimo u bašti kafića. Marinko je došao sa ženom i ćerkom u Veneciju isti dan, pa kada je sliku video, nazvao me je! Stvaaaarno je svet mali Pitao sam ga gde su, a oni kod crkve Sv. Marka.... Pa ništa, kažem ženi, iako smo prešli peške trećinu puta do mesta gde nam je motor, vraćamo se nazad. Nema šanse da propustim priliku i vidim drugara!!! Naći se sa nekim, potpuno slučajno i to u Veneciji..... NEPROCENJIVO!!!!! Seli smo, popili kafu i siti se ispričali! Oni sutradan nastavljaju dalje na more i kasnije dolaze za Suboticu. Taman da se kasnije ponovo vidimo.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 12, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveli smo u prijatnom ćaskanju baš lep komad vremena sa Marinkom i njegovom porodicom, a bili smo vala i dovoljno umorni, tako da je moj predlog da se do motora vratimo brodićem jednoglasno prihvaćen U povratku sam slikao baš dosta, pa evo da vidite kako je izgledao put brodićem u povratku: Ovako izgleda "autobuska stanica" I nezaobilazne gondole: Najpoznatiji most u Veneciji, Rialto: Nadam se da nisam smorio sa slikama Venecije Došli smo do motora i polaaaaako krenuli prema hotelu u kom smo odseli. Valjalo je naspavati se, jer sutra krećemo dalje.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 12, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super su fotke i putopis, ali car si i sto imas Pero Deformerro majcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 12, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, moja omiljena majica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Avgust 13, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobar osecaj kad nabasas na nekog poznatog i dragog u tudjini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Octobar 3, 2014 Никад не једи жути снег!, 735 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sta je tu cudno...moracu da prestanem da citam ove putopise. S jedne strane osecaj je meni fenomenalan, kao da ja vozim tu kraljicu i prolazim svuda i da se meni desavaju sve te stvari, znaci uh! A sa druge strane, kad se okrenem od monitora na drugu stranu, shvatim da to ipak nisam ja i pitanje je da li cu ikada i biti pa se nesto kao izbedacim... Elem, samo ti pisi a ja cu da citam krisom, krijuci se od ovog drugog ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak… .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nika 0 Napisano Octobar 20, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li stigao do Subotice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 28, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam Sorry, gledacu sto pre da zavrsim putopis... Nisam zaboravio, samo "ne postizavam" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde… stisni malo… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...