orao mld. 568 Napisano Jul 26, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.alo.rs/vesti/hronika/motorciklista-poginuo-obilazio-kamion-i-udario-u-banderu/62309 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vecna mu slava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan O Boze sta se ovo dogadja ! ? Svaki dan pogibija,cuvajte se ljudi ,cuvajte .Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Juče sretnem prijatelja koji je išao za Novi Sad preko Titela. I pričami kako se desila saobraćajka na njegove oči u sred Titela. Po njegovoj priči motociklista je obilazio kolonu vozila velikom brzinom nažalost na punoj liniji, i kamion koji je bio na čelu kolone krene da pretiče biciklistu i iseče put motoru. Zbog velike brzine i nemogućnosti da se provuče gubi kontrolu nad motorom i ostatak priče je isti. Osim kacige nije imao drugu opremu, Prema njegovom svedočenju, prvi je prišao nesrećniku, prizor je bio jeziv. Saučešće porodici, i čuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...I dvoje dece ostalo bez oca. Strašno. Tako malo je potrebno. Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Jul 28, 2014 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš nije imao ništa na sebi osim kacge. Ne znam da bi ga spasila oprema ali definitivno ne razumem ljude koji se tako ne odgovorno ponašaju. I ja umem da preteknem kolonu ali ona uglavnom mili po putu jer nemam potrebe za time ako se ona kreče. Doživeo sam pad i oprema me je bukvalno spasila jedva da sam imao modrice od klizanja i tumbanja sa oko 80 km/h. Žao mi je dece....neka mu laka crna zemlja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigsheki 0 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Hagen Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam bas tada naisao,jeziv prizor i mlad decko 82 godiste mislim da je .... slava ti druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...