kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako se izmeriti ? Ima li neko tablicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imas na kraju kataloga tablicu ako se ne snadjes kod nekog ko ima katalog skeniracu pa cu okaciti za par dana kada mi se skener vrati kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se izmeriti ? Ima li neko tablicu ? Ovde možeš da pogledaš tabelu mere.: http://pdfkatalog1.louis.de/pdf/1063.pdf http://pdfkatalog1.louis.de/pdf/1064.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ova tablica nije uvek tacna.tj za neke stvari nisu te mere,ali za vecinu jesu,ima stvari koje su manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ova tablica nije uvek tacna.tj za neke stvari nisu te mere,ali za vecinu jesu,ima stvari koje su manje Za koje stvari nisu tačne mere ? Je nemam takva iskustva. Ako se izmeriš kako treba nećeš promašiti. Nisu oni kinezi pa da na jakne,čiszme, rukavice lepe brojeve bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo pantalone na slepo, uzdajuci se u Louis tabele. I potpuno su tacne. Mnogi nisu zadovoljni kad vide broj cm oko struka i voleli bi da izmere manje, ali to samo dovodi do pogresnog broja pantalona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan NAS PAR JE UZIMALO VANUCI PANTALONE,DRUGI MODEL,ALI IAKO JEDAN ISTI MODEL ZA DVOJE ODGOVARA ISTI BROJ,OVAJ JEDAN JE ZA DRUGI MODEL,TJ ISTI SAMO JE BOJA DRUGA MORAO DVA BROJA VECE DA UZME.ZASTO?NE ZNAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati pažnju na to da postoje muški i ženski brojevi. Pogledaj tablicu Konfektionsgrößen, imaš opciju za muškarce i za žene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan zenski borjevi ne idu do te mere.ista jakna i pantalone,jamo sro je kod mene belo kd njega je plavo.moj broj mu odgovara,ali kad je tamo probao moj broj kaze da mu nije odgovarali nimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 26, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih se slozio da su te mere bas idealne pogotovu kada je proizvodjac artikla razlicit, moja su iskustva drugacija, a evo i primera sifra pantalona i obim struka za npr XXl je za.... 209730 99cm 209499 102cm 209735 104cm 209590 95cm znaci obim struka varira i do 5cm za kalup kaciga AGV i probiker znam sigurno da nisu isti barem po meri za obim glave koja se nalazi u katalogu, AGV L jednako je Probiker M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih se slozio da su te mere bas idealne pogotovu kada je proizvodjac artikla razlicit, moja su iskustva drugacija, a evo i primera Zato za svaki artikl koji te interesuje pogledaš Konfektionsgrößen, budeš objektivan što se svojih mera tiče , i ne bi trebalo da bude greške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...