kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan kakvo iskustvo imate sa ovim pantalonama ? Potrebne su ni za relacije 30-50 kilometara, u ove hladnije dane, pa me interesuje da li propustaju vodu i vetar ? Odnos cena - kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se odusevio sa ovim pantalonama. Imaju i bocne protektore a ne samo na kolenima. Imaju zimsku postavu koja moze da se skine. Nogavice se otkopcavaju i mislim da imaju cicak traku na dnu da mozes da je stegnes oko cizme. Ne verujem da je materijal vodonepropusan, ali deluje da moze da izdrzi solidnu kisu. Naravno, kad sam hteo da kupim, nije bilo broja. Sada je situacija malo drugacija (ja sam malo tanji) ali sam vec kupio druge. Moj savet je da pitas Jasminka za cenu, jer je povoljniji od BSZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio se ja sa Jasminkom oko cene, interesuje kakve su za koristenje. Probao sam jedne i ok su mi, mozda su mi malo krace...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidi onda za medju brojeve, imaju posebne brojeve za duzinu nogavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Februar 14, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne propustaju ni vodu ni vetar. Za ovo sto ti treba u zimske i poluzimske dane, odlicno zavrsavaju posao. Mislim da zbog ove vodo nepropusne membrane mozs imati malo problema ako ih nosis kad si topliji tadni ( leti ) , moglo bi doci do simptoma" kuvanih kolenica", jer nemas bas neko provetravanje. Odnos cena / kvalitet je vise nego dobar, dobre, prave moto pantalone, sa protektorima na kukovima, kolenima, vodo, vetro itd. nepropusne, za vrlo pristojnu cenu... Uostalom mislim da ima momaka koji su kupovali i kod mene ove pantolone pa su ih i isprobali i sigurno mogu da iz licnog iskustva kazu nesto vise na tu temu.Ja sam ih samo pipao, gledao, probao u zatvorenoj prostoriji a nisam se u njima vozio na motoru. Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i trazim, nekog ko ih je nosio da mi kaze. @Jasminko Pogledaj da li imas L na stanju da dodjem da probam . . .. pa da se dogovaramo oko cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan sa IXS Tengai pantalonama.Kupio ih jesenas i imao par voznji po bas hladnom vremenu tokom zime. Odlican kroj i karakteristike za sve pare sto kazu.Jedino jos nisam pokiso u njima, ali sam ubedjen da cu ostati suv. Kupuj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan TENGAI strava su vjetro i vodonepropusne su 500d tkanje sa protektorima na koljenima i kukovima.i neboj se za kuvanje vrlo su pogodne za toplije dane jasminko ih nije probao. ja nosim NIMA II one su jos bolje ali i skuplje 600dtkanje uglavnom neces pogresiti samo se obrati jasminku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 18, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tengai pantalone vec tri godine , odlicne su , nekoliko puta izdrzale solidnu kisu , prokisle samo jednom i to onda kad nas Lalajko vodio u onaj Strmoglav ;D , al to je bila celodnevna kisa a ja jedini bio bez kisnog odela :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tengai pantalone vec tri godine , odlicne su , nekoliko puta izdrzale solidnu kisu , prokisle samo jednom i to onda kad nas Lalajko vodio u onaj Strmoglav ;D , al to je bila celodnevna kisa a ja jedini bio bez kisnog odela :-\ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...