MaRRe 983 Napisano Jul 20, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih nov aparat pre par meseci i pojavi mi se prasina na senzoru..videlo mi se na fotkama pogotovo kod duge ekspozicije. Otisao sam u refot i ociste mi oni to za dan. To je bilo pre nekih 3 meseca kad evo juce sam slikao i opet crne tacke po fotkama i bas me nervira jer mi je dosta fotki da kazem obelezeno..sa crnom tackom u gornje levom uglu. Malo mi mnogo da svakih 2-3 meseca dajem 20e na ciscenje..A obracam paznju na montiranje objektiva tj. uvek mi j aparat okrenut na dole i tako te neke fore. Sta misle iskusniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Avgust 10, 2014 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sam sa pumpicom nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Blow rocket je mama...Namestiš aparat za čišćenje (softverski podigneš ogledalo i otvori zavesice) i izduvaš to kao dva i dva...Pre otvaranja zavesica, izduvaš dobro unutrašnjost, pa onda podižeš ogledalo i zavesice, da ne naguraš prljavšitnu iz kućišta na senzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...